Agent Provocateur Aphrodisiaque - EDP
14 €

Aphrodisiaque je ženska cvetlična dišava. Glava je robida, beli poper in jasmin. V srcu boste začutili vanilijevo orhidejo, kaktus, ki cveti ponoči, znan kot Kraljica noči in med akacijev. Sestava je zaprta s kombinacijo mošusa in smole. Začelo se je leta 2016. .

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque - EDP
26,50 €

Pure Aphrodisiaque je cvetlično-sadna dišava za ženske, ki so jo lansirali leta 2016. Glavo sestavljajo mandarina, rum in hruška. Jasmin, orhideja in tuberoza z gardenijo se razprostirajo v čisto cvetnem srcu. Kompozicijo dopolnjuje kombinacija mošusa, jantarja in lesnatih tonov. .

Agent Provocateur Fatale Pink - EDP
25,70 € 24,10 €

Fatale Pink je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo stepena smetana, yuzu sadje in mandarina. V čisto cvetličnem srcu boste začutili kombinacijo roza lotosa, durmana in kamelije. Kompozicijo zapirata mošus in bambus skupaj z žafranom. Začelo se je leta 2014. .

Agent Provocateur Fatale Intense - EDP
15,90 € 14,90 €

Fatale Intense orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Glava je sestavljena iz sladkega korena, čilija in robid. V čisto cvetličnem srcu boste našli lotos, magnolijo šampanjec in rdečo vrtnico. Sestava je zaprta s kombinacijo usnja, ambergrisa in vanilije. Začelo se je leta 2015. .

Agent Provocateur Fatale - EDP
20,10 € 18,40 €

Fatale je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo roza poper, črni ribez in sladki mango. V srcu je skrita gardenija, korenina irisa in pačulija. Sestava je zaprta s kombinacijo mošusa, čokolade, vanilijeve orhideje in cvetov labdanuma. Začelo se je leta 2014. .

Agent Provocateur Blue Silk - EDP
26,90 € 16,40 €

Blue Silk je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo roza poper, mandarina, limona in brina. V srcu se razvijejo vrtnica, jasmin, nektarin in cimet. Sestava zajema sandalovino, fižol tonke, mošus in vetiver. Začelo se je leta 2018. .

Agent Provocateur Fatale Intense - EDP TESTER
15,10 € 14,40 €

Fatale Intense orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Glava je sestavljena iz sladkega korena, čilija in robid. V čisto cvetličnem srcu boste našli lotos, magnolijo šampanjec in rdečo vrtnico. Sestava je zaprta s kombinacijo usnja, ambergrisa in vanilije. Začelo se je leta 2015.

Agent Provocateur Maitresse - EDP
19,30 € 18,70 €

Maitresse je orientalsko-cvetna dišava za vse ženske, ki so radi v središču pozornosti. Odpira se s cvetnimi toni y-lang y-lang in cvetnimi listi lotosa, da preide v akorde irisa, samback jasmina, vijoličnih listov in osmanthusa. Kompozicijo zapirajo bela semiša, cedra, mošus in ambergris.