Addo Vesel poskočen zajček
19,46 € 15,42 €

Zadnji kos!

Veseli zajček bo v trenutku postal vaš prijatelj. Zajček obožuje otroke, ki se igrajo z njim. Srečno skače, zna premikati nos, spušča zvoke in seka z dolgimi ušesi. Plišasti štirinožni prijatelj, za deklice in dečke, deluje na baterije.

Addo lutka Emily

Addo lutka Emily

Ocena: 4,6
35,10 € 28,64 €

To je lutka Emily in obožuje čas, preživet v naravi. Po šoli gre vedno s prijatelji v park. Odpelji Emily kamor koli greš in navdušena bo. Ali zunaj dežuje? Ni pomembno. Z Emily se lahko igraš v sobi.

Addo lutka Amelia

Addo lutka Amelia

Ocena: 4,9
35,10 € 30,40 €

Zadnji kos!

Amelia se rada ukvarja s športom. Pelji jo na dolgo kolesarjenje, takrat bo postala tvoja najboljša prijateljica. Lutka ima dolge lase, ki jih lahko češeš.

Addo pižama za lutko Sweet Dreams
9,30 € 8,17 €

Zadnji kos!

Spanje v slogu v luštni pižami. V dodelani pižami in mehkih roza copatih se bo vaša princeska počutila udobno, hkrati pa ji bo zagotavljala tudi udobje med spancem. Vse, kar morate storiti, je, da lutko oblečete.

Addo kostim samoroga
18,40 € 16,09 €

Zadnji kos!

Simpatičen kostim samoroga z roza masko. Oblecite udoben kostim za spanje na svoji lutki, nataknite si masko za oči in pohitite v posteljo. In se sladko zazibajo v noč.

Addo obleka za lutko - črtasta obleka
9,30 € 8,17 €

Eleganten poletna obleka s črno-belimi črtami in belimi čevlji s črnim lokom, bodo ustrezali vsem lutkam B Friends v velikosti 45 cm. Zdaj lahko punčko odpeljete na sprehod.

Addo obleka za lutko, tropska majica in kavbojke
9,30 € 8,17 €

Zadnji kos!

Elegantna majica s tropskim z rožnatim flamingom ter z udobnimi modrimi kavbojkami in roza čevlji, bodo navdušili vsako lutko iz B Friends z višino 45 cm. S to obleko se lutka lahko odpravi povsod.

Addo lutka Mia

Addo lutka Mia

Ocena: 5
35,10 € 29,86 €

Spoznaj Mijo in postanita najboljša prijatelja. Mia rada pleše, piše pesmi in poje. S prijatelji odhaja skakat na trampoline, kjer se bodo vsi neizmerno zabavajo, pridruži se ji. Mia se rada oblači po zadnjih trendih. Ali ji lahko pomagate poskusiti nova oblačila? Ne pozabite dodati luštnih dodatkov.

Addo Mladiček na sprehodu - terier
19,50 € 15,35 €

Simpatični mladiček terierja se vam zahvali in veselo maha z repom in laja. Spremljal vas bo kamor koli greste. Mladiček z mehkim črno-belim krznom in rdečim ovratnikom bo postal vaš najboljši prijatelj.

Addo sluz, velika, 750 g
9,39 € 6,33 €

Velik lonček 750 g vsebuje klasične „ogabne“ sluzi, ki dobesedno teče skozi prste! To je točno to, s čimer se otroci radi zabavajo! Nudimo 3 barvne artikle (v zeleni, modri in oranžni barvi).