Accentra Romantična Vintage (Bath Salt) 150 g
3,60 €

Kopalna sol z vonjem čajne vrtnice in žameta. Lepo darilo, polno sprostitve in prijetnih arom, bo razveselilo vsakega ljubitelja zdravilišč in kopeli. Vonj je nepremagljiv. Ne samo, da diši čudovito, ampak je lahko tudi lepo darilo. .

Accentra Darilni set 7 dni ljubezni Just for You
19,40 €

Darilni set vključuje: Krema za roke in nohte 20 ml Pilica za nohte Sol za kopel 30 g Tělo v mleku (losjon za Body ) 20 ml Peneča bomba za kopel (Bath Fizzer) 25 g Milo 20 g Gel za prhanje 20 ml Pena za kopel (mehurčka) 30 ml.

Accentra Spring Time (Lip Balm) 6 g
9,70 €

Balzam se dostavi po naključnem izboru. Balzam za ustnice z ogledalom skrbi za nežno kožo ustnic. Hidrira jih in preprečuje izsušitev in razpoke, ustnice pa ostanejo mehke in mehke. Vsak balzam ima svoj vonj: pomaranča, grenivka, breskev.

Accentra Darilni set za nego telesa z gobo Blossom Hibiscus & Coconut
14,80 €

Čudovito darilo, polno sprostitve in prijetnih arom, bo razveselilo vsakega ljubitelja term in kopališč. Vonj teh izdelkov je neustavljiv! Ne samo, da čudovito diši, ampak je lahko tudi lepo darilo. Zavijanje daril vam prihrani težave pri vezanju trakov in papirja za zavijanje.

Accentra Just for You (Lip Balm) 2 x 2,5 g
11 €

Balzam za ustnice v obliki srca učinkovito neguje nežno kožo ustnic. Hidrira jih in preprečuje izsušitev in razpoke, ustnice pa ostanejo mehke in mehke.

Accentra Mini gel za prhanje Tropica 45 ml
2,20 €

Izbira teme je naključna. Mini gel za prhanje kožo nežno očisti in očisti, tako da je mehka in prožna. Z dvema motivoma: flamingo (vonj jagode) in ananas (vonj ananasa).

Accentra (Scented Candle) Spring Time
6,70 €

Izbira sveče je naključna. Dišeča sveča v steklu velikosti 8 × 15 cm bo vaš dom odišavila s prijetnim vonjem. Vsaka sveča ima svoj vonj: oranžna – tropsko sadje, bela – češnje, roza – jagoda.

Accentra Balzam za Tělo Relaxing Spa ( Body Balm) 50 g
8,40 €

Balzam se dostavi po naključnem izboru. Balzam za Tělo vlaži in razvaja vašo kožo od glave do konic prstov. Hkrati se mehča in mu daje mehkobo. Vsak balzam ima svoj vonj: pomaranča – vrtnice in pomarančni cvetovi, zelena – limonina trava in neroli, vijolična – sivka in kamilica.

Accentra Blossom Hibiscus & Coconut (Shower Gel) 200 ml
5,50 € 4,80 €

Po odvijanju pokrova vas bo očaral spomladanski vonj hibiskusa in kokosa. Majhno darilo, ki vas bo zelo razveselilo. Čudovito darilo, polno sprostitve in prijetnih vonjev, bo razveselilo vsakega ljubitelja kozmetike. Vonj teh izdelkov je neustavljiv.

Accentra Body Luxury Warm Vanilla & Lime Blossom (Hand Care Set)
11 €

Vonj: vroča vanilija z apnenim cvetom. Pakiranje: darilna škatla iz papirja z rjavo-zlatim vzorcem perja, čudovito darilo, polno sprostitve in prijetnih arom, bo razveselilo vsakega ljubitelja term in kopališč. Vonj teh izdelkov je neustavljiv.

Accentra Darilni (Bath Set) Wild at Heart
24,90 €

Novo

Komplet vsebuje: Wild at Heart Mango Peach gel za prhanje (gel za prhanje) 100 ml Peneča bomba za kopel Wild at Heart Mango Peach (Bath Fizzer) 60 g poletni šal.

Accentra Darilni komplet za majhno nego Heart Cascade
16,50 €

Komplet vsebuje: Heart Cascade Magnolia Dream gel za prhanje (gel za prhanje) 120 ml Tělo v mleku Heart Cascade Magnolia Dream (losjon za Body ) 90 ml Balzam za ustnice (balzam za ustnice) 2,5 g.

Accentra Darilni komplet za nego telesa Relaxing Spa
8,40 €

Darilni komplet je dostavljen po naključnem izboru – fotografija je ilustrativna, paket vsebuje 1 komplet. Komplet vsebuje: Relaxing Spa (krema za roke in nohte) 30 ml Relaxing Spa (balzam za ustnice) 10 g.

Accentra Darilni komplet za nego telesa s prozorno Tropica
16,50 €

Novo

Komplet vsebuje: Tropica Pinapple & Mango gel za prhanje (gel za prhanje) 200 ml Tělo v mleku Tropica Pinapple & Mango (losjon za Body ) 200 ml Tropica Pinapple & Mango (krema za roke in nohte) 60 ml prozorna vrečka.

Accentra Darilni komplet za nego telesa Winter Magic
16,40 €

Komplet vsebuje: Magic Winter Sweet Vanilin (Shower Gel) 100 ml Tělo v mleku Magic Winter Sweet Vanilla (losjon za Body ) 100 ml Sprej za Tělo Magic Winter Sweet Vanilla ( Body Mist) 85 ml.

Accentra Darilni komplet za nego telesa z Tropica
16,50 €

Novo

Komplet vsebuje: Tropica Pinapple & Mango gel za prhanje (gel za prhanje) 100 ml Tělo v mleku Tropica Pinapple & Mango (losjon za Body ) 100 ml Ženske japonke (velikost 39–42 EU).

Accentra Darilni set Heart Cascade For You za nego telesa
38,70 €

Komplet vsebuje: Gel za prhanje za vas White Tea & Rose (gel za prhanje) 300 ml Losjon za Tělo White Tea & Rose (losjon za Body ) 300 ml Piling za Tělo White Tea & Rose (piling za Body ) 130 ml Maslo za Tělo White Tea & Rose (maslo za Body ) 100 ml Sol za kopel za vas Beli čaj in vrtnica (sol za kop