EtienneAigner In Leather - EDT
23,90 €

In Leather je cvetna dišava za ženske. Glavo tvorita plod in listi črnega ribeza skupaj s cvetjem y-lang ylang. V čisto cvetličnem srcu boste začutili jasmin, potonike, šmarnice in tuberozo. Sestava je zaprta z vaniljevo-jantarno osnovo. Začelo se je leta 2003. .

EtienneAigner In Leather Man - EDT
23 €

In Leather Man je aromatično-sadna dišava za moške. Glava je sadna kombinacija grenivke, yuzuja, lubenice, rdečega jabolka, ananasa in bergamota, ki jih dopolnjujejo izraziti toni ingverja. Muškatni orešček, poper, sivka, kardamom, pačuli in hrastov mah združujejo v srcu.

EtienneAigner Private Number - EDT
25,10 € 24,30 €

Private Number je ženska cvetlično-sadna dišava z bogato sestavo. Odpira se s svežimi zelenimi toni, mandarino, breskev, pehtragon, hijacinta in galbanum smolo. V srcu boste začutili kombinacijo cvetov z nekonvencionalno resedo (mignonette).

EtienneAigner Starlight - EDP
25,90 €

Dišeči svet, zasnovan samo za ženske, arome, ki izraža skrivnost. Predstavljajte si vijolično nebo, kjer zvezde utripajo za mrežo oblakov. In sredi vsega, razgled s čudovitim dvigom do zvezd, kjer lahko le izjemne ženske – Zvezdne ženske – ženske, ki so se rodile, da sijejo.

EtienneAigner Statement - EDT
28,90 €

Zadnji kos!

Izjava Aigner je moška začinjena dišava, ki je bila predstavljena leta 1994. Odpira se s svežimi citrusi in zelenimi toni, dopolnjena z močno sivko in geranijo. V srcu boste začutili sadje, muškatni orešček, koriander in nežno šmarnico.

EtienneAigner Too Feminine - EDP
25,10 €

Cvetlično-sadna dišava je namenjena ženskam, ki poznajo svoj seksipil. Ženske, ki imajo radi kontraste in jih znajo uporabljati v svojo korist. So zapeljivi, čutni, a hkrati aktivni, ljubeče tvegani, pustolovski in neodvisni.

EtienneAigner White Man - EDT
24,30 €

Obstajajo določene dišave, ki sprožajo naravno karizmo. Skupaj z divjo obleko, sončno obarvano, čokoladno kožo in znakom čiste elegance, ki jo je navdihnila čistost te karizme, pa tudi čutnost kože in elegance Etienne Aigner, avtor Pierre Wargnye pod dišavo Aigner White Man, črnilo iz lesno mošusa.

EtienneAigner X Limited - EDT
24,10 €

S to dišavo je Etienne Aigner vstopila v svet „generacije X“ in pomembno vplivala na slog nove kategorije unisex dišav. Dišave, ustvarjene za tiste, ki postavljajo nove trende, so izrazite in nekonvencionalne. Dišava je uniseks – za ženske in moške. .