EtienneAigner X Limited - EDT
24,10 €

S to dišavo je Etienne Aigner vstopila v svet „generacije X“ in pomembno vplivala na slog nove kategorije unisex dišav. Dišave, ustvarjene za tiste, ki postavljajo nove trende, so izrazite in nekonvencionalne. Dišava je uniseks – za ženske in moške. .

EtienneAigner Starlight - EDP
26 €

Dišeči svet, zasnovan samo za ženske, dišava, ki izraža skrivnost. Predstavljajte si vijolično nebo, kjer zvezde utripajo za mrežo oblakov. In sredi vsega, razgled s čudovitim pravljičnim dvigalom do zvezd, kamor gredo lahko le izjemne ženske – Zvezdne ženske – ženske, ki so se rodile, da sijejo.

EtienneAigner In Leather Man - EDT
20,90 € 19,30 €

In Leather Man je aromatično-sadna dišava za moške. Glava je sadna kombinacija grenivke, yuzuja, lubenice, rdečega jabolka, ananasa in bergamota, ki jih dopolnjujejo izraziti toni ingverja. Muškatni orešček, poper, sivka, kardamom, pačuli in hrastov mah združujejo v srcu.

EtienneAigner First Class - EDT
34,10 € 26 €

First Class je lesno-grozdna dišava za moške. Sveža glava zagotavlja kombinacijo grenivke, jabolka in bergamota. V srcu se razvijejo lubenica, jasmin in roza poper. Kompozicijo zapreta vetiver in pačuli skupaj z hrastovim mahom in jantarjem. Začelo se je leta 2016. .

EtienneAigner In Leather - EDT
21,30 € 19,30 €

In Leather je cvetna dišava za ženske. Glavo tvorita plod in listi črnega ribeza skupaj s cvetjem y-lang ylang. V čisto cvetličnem srcu boste začutili jasmin, potonike, šmarnice in tuberozo. Sestava je zaprta z vaniljevo-jantarno osnovo. Začelo se je leta 2003. .

EtienneAigner No. 1 Platinum - EDT
31,30 € 28,80 €

Št. 1 Platinum je lesno-začinjena dišava za moške z bogato sestavo. Glavo tvorijo citrusi skupaj z ozonskimi toni, črnim poprom, klinčki, meto in eksotičnim drevesom tamarinda. V srcu so gozdne in začinjene note, kardamom, koriander in črni poper.

EtienneAigner Private Number - EDT
24,10 € 22,60 €

Private Number je ženska cvetlično-sadna dišava z bogato sestavo. Odpira se s svežimi zelenimi toni, mandarino, breskev, pehtragon, hijacinta in galbanum smolo. V srcu boste začutili kombinacijo cvetov z nekonvencionalno resedo (mignonette).

EtienneAigner Statement - EDT
27,70 € 23,70 €

Izjava Aigner je moška začinjena dišava, ki je bila predstavljena leta 1994. Odpira se s svežimi citrusi in zelenimi toni, dopolnjena z močno sivko in geranijo. V srcu boste začutili sadje, muškatni orešček, koriander in nežno šmarnico.