HomeOgarden organska zemlja, 70 l

Ocena: 5 23 ocen Znamka: HomeOgarden Naša številka: 856473

Odlična cena

HomeOgarden organska zemlja, 70 l

HomeOgarden organska zemlja za sajenje, presajanje in izboljševanje zemlje v obliki 5-kratnega koncentriranega substrata. Količina 70 l. Celoten opis

8.99
5 23

8,99 € vključno z DDV

Število ocen: 14

Ocena: 5
  • MARIJA R., PRISTAVA PRI MESTINJU

odlično

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

praktično pakiranje in dobra zemlja

Ocena: 4
  • Avtor je želel ostati anonimen

Zemlja je dobra, njena priprava je daljša, kot navajajo. Na visoki gredi je začela poganjati tudi trava, očitno je bilo v zemlji primešanih nekaj semen.

Vse ocene

Predstavitev

Opis artikla

HomeOgarden organska zemlja

HomeOgarden organska zemlja je namenjena organskemu sajenju, presajanju in izboljševanju zemlje v vrtu. Na voljo je v obliki 5-kratnega koncentriranega substrata.

Substrat je namenjen setvi, sajenju in presajanju vseh vrst rastlin. Idealen je za izboljševanje zemlje, saj njegova edinstvena zasnova pripomore k izboljšanju vodno-zračnega režima v tleh, kar povzroči, da je zemlja izjemno rahla, s čimer je povečano zadrževanje vode v tleh in zemlji.

Je izjemno rahel ter ne vsebuje primesi, saj mu med pripravo samo dolijemo pitno vodo ali deževnico. Setev, sajenje, presajanje v substrat lahko izvajamo skozi celo leto.

western-digital

Uporaba

Odstranite ovoj embalaže – kartonski ovoj in folijo. Postavite organski substrat-blok v dovolj veliko vedro ali še bolje samokolnico. Enostavno dolijemo primerno količino čiste vode (iz pipe ali deževnico), in sicer približno 30–35 l. Blok substrata voda hitro namoči, tako da je organska zemlja pripravljena v 20–30 minutah. Blok večkrat potisnite v vodo. Lahko ga postavimo po vrtu pred dežjem, za nastanek kakovostne organske zemlje. 1 blok zadošča za izboljšanje 5 – 10 m2 zemlje.

Uporabljamo ga za setev, sajenje in presajanje vseh vrst rastlin, za mešanje s slabšimi zemljami in substrati, pri sajenju različnih rastlin, kot so okrasne rastline, začimbnice in vse vrste vrtnin.

Kdaj uporabljamo: Skozi vse leto pri setvi, sajenju, presajanju.

Količina: 70 L

western-digital

Sestava:

100 % rastlinski, naraven in organski substrat iz vlaken kokosovih palm. Vsebnost vlaken max 5 %. Suha snov min 95 %. N (skupni dušik) 0,09 %, P205 (fosforjev pentaoksid) 0,12 %, K20 (kalijev oksid) 0,15%, CaO (kalcijev oksid) 0,19 %, MgO (magnezijev oksid) 0,17 % v suhi snovi. pH 6–7 – nevtralen. Substrat je posušen in stisnjen pod pritiskom. Substrat ne vsebuje šote.

tekst


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Namen uporabe zemlja