Westige ščitnik za hrbtenico DEFENDER
42,67 € 30 €

Zadnji kos!

Ščitnik za hrbtenico Westige DEFENDER je zasnovan tako, da vam nudi popolno udobje in zaščito med aktivnostmi, kot so smučanje in bordanje na snegu.

Westige otroški ščitnik za hrbtenico SHELL
42,67 € 22,57 €

Westige SHELL predstavlja otroški ščitnik za hrbet z odlično konstrukcijsko tehnologijo, ki zagotavlja izjemno fleksibilno gibanje, maksimalno udobje in zaščito med nošenjem.

Relax Speedmaster ROP01C ženski ščitnik za hrbet
97,50 € 72,23 €

Ženski brezrokavnik s ščitnikom za hrbet iz materiala 3D Shock Protection za absorpcijo udarcev. Pas Pro Belt pripomore z boljšemu prileganju in drži. Prezračevalni sistem Air Stream za prijetnejše nošenje. Zapenjanje na zadrgo YKK. Notranja plast Anti Slip s površino proti drsenju. Relax Speedmaster ROP01C ščitnik za hrbet s certifikatom EN 1621–2.

Alpina Sports Moški ščitnik za hrbet
99,95 € 73,02 €

Moški ščitnik za hrbet omogoča zanesljivo pritrditev na vaš hrbert s pomočjo ježka. Vključuje odstranljivo oblazinjeno in odstranljivo peno. Mrežica ob straneh omogoča prezračevanje. Alpina Sports mehek ščitnik za moške ima na spodnjem robu protizdrsne letve.

Alpina Sports Ženski ščitnik za hrbet
99,95 € 87,61 €

Ženski ščitnik za hrbet ima širok trak z ježkom za trdno pritrjevanje. Vključuje odstranljivo oblazinjeno in odstranljivo peno. Mrežica ob straneh omogoča prezračevanje. Alpina Sports ščitnik ima protizdrsne trakove na spodnjem delu (obroč).

Salomon Flexcell Light Vest moški ščitnik za hrbtenico
140 €

Odlična cena

Moški ščitnik za hrbtenico je zelo zračen, saj je narejen tudi iz mrežaste tkanine. Maksimalno varnost zagotavlja 3D pena iz 3 plasti. Brezrokavnik lahko prilagodite okoli prsnega koša in pasu. Salomon Flexcell Light Vest lahko perete v pralnem stroju.

Salomon Flexcell Light Vest Junior otroški ščitnik za hrbtenico
101 €

Odlična cena

Otroški ščitnik za hrbtenico je zelo zračen, saj je narejen tudi iz mrežaste tkanine. Vsebuje tudi elastomerno peno, ki se v primeru udarca strdi. Regulira telesno temperaturo, ki jo odvaja Thermo Control System. Brezrokavnik lahko prilagodite okoli prsnega koša in pasu. Salomon Flexcell Light Vest Junior lahko perete v pralnem stroju.

Salomon Flexcell Light Vest W ženski ščitnik za hrbtenico
140 €

Odlična cena

Ženski ščitnik za hrbtenico je zelo zračen, saj je narejen tudi iz mrežaste tkanine. Maksimalno varnost zagotavlja 3D pena iz 3 plasti. Brezrokavnik lahko prilagodite okoli prsnega koša in pasu. Salomon Flexcell Light Vest W lahko perete v pralnem stroju.