Fackelmann WC krtača s stojalom Mare
29,11 € 23,36 €

Zadnji kos!

WC krtača s kovinskim ročajem in stojalom, ki se ga pritrdi na steno. Lep dizajn, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Kela WC krtača Mara keramika, siva
21,62 €

WC ščetka Mara, od znamke KELA, je bila zasnovana v privlačnem modernem dizajnu v mat sivi barvi. Njena višina je 41 cm, mere osnove pa 16 × 16 cm. Izdelana je iz keramike. Glavo krtače je mogoče enostavno odviti.

Kela WC krtača Mara keramika, črna
21,62 €

WC ščetka Mara, od znamke KELA, je bila zasnovana v privlačnem modernem dizajnu v mat črni barvi. Njena višina je 41 cm, mere osnove pa 16 × 16 cm. Izdelana je iz keramike. Glavo krtače je mogoče enostavno odviti.

Kela WC krtača Mara keramika, bela
21,62 €

WC ščetka Mara, od znamke KELA, je bila zasnovana v privlačnem modernem dizajnu v mat beli barvi. Njena višina je 41 cm, mere osnove pa 16 × 16 cm. Izdelana je iz keramike. Glavo krtače je mogoče enostavno odviti.

Fackelmann WC krtača s stojalom Vision
29,11 € 22,31 €

WC krtača s kovinskim ročajem in stojalom, ki se ga pritrdi na steno. Lep dizajn, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Fackelmann nadomestna WC ščetka Taris
8,11 € 6,24 €

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer nadomestno WC ščetko, ki spada v serijo Taris.

Kela WC ščetka Miguel, nerjaveče jeklo, mat
31,93 €

Preprosta toaletna ščetka MIGUEL iz nerjavečega jekla, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla in jo dopolnjuje elegantna skodelica. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Meliconi ščetka za WC, nerjaveče jeklo
15,42 € 13,81 €

Moderna in elegantna zasnova WC ščetke s stojalom se bo odlično podala v vsako stranišče. Ščetka značke Meliconi ima ročaj iz nerjavečega jekla in je postavljena v stojalo iz nerjavečega jekla.

TimeLife WC ščetka z držalom
11,20 € 10,64 €

WC krtača z držalom iz blagovne znamke Timelife v modernem dizajnu, je praktičen dodatek za oživitev vsakega stranišča. Izdelan je iz močne plastike, njegova višina pa je 37,5 cm.

Kela WC krtača ISABELLA, keramika, krem barva
21,62 €

KELA WC krtača ISABELLA v keramični zasnovi, v krem barvi, je primerna za vsak dom zahvaljujoč elegantnemu dizajnu. Izdelek je kombinacija kakovostne keramike in nerjavečega jekla. Višina ščetke WC je 45 cm, premer posode pa 12 cm.

Kela WC ščetka Muna, nerjaveče jeklo
33,06 €

KELA WC ščetka Muna, iz plastike in nerjavečega jekla, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Višina WC ščetke je 37 cm, njen premer pa 9,5 cm.

Kela WC ščetka Dark, plastika/jeklo, črna
33,45 €

KELA WC ščetka Dark, iz plastike in nerjavečega jekla, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Višina WC ščetke je 37,5 cm, njen premer pa 9 cm.

Kela WC ščetka Santina, plastika/jeklo
27,71 €

KELA WC ščetka SANTINA iz plastike / nerjavečega jekla bo dopolnila vsak dom zahvaljujoč svoji oblikovni zasnovi. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Dimenzije WC ščetke so 16 × 16 × 41,5 cm.

Kela WC krtača ISABELLA, keramika, bela
21,62 €

KELA WC krtača ISABELLA v keramični zasnovi, v beli barvi, je primerna za vsak dom zahvaljujoč elegantnemu dizajnu. Izdelek je kombinacija kakovostne keramike in nerjavečega jekla. Glavo krtače je mogoče odviti. Višina ščetke WC je 46 cm, premer posode pa 10,5 cm.

Kela WC krtača ISABELLA, keramika, mentolova
21,62 €

KELA WC krtača ISABELLA keramika temna modra, zahvaljujoč svojemu elegantnemu dizajnu se prilega vsakemu domu. Izdelek je kombinacija kakovostne keramike z glazuro in iz nerjavečega jekla. Višina ščetke WC je 45 cm, premer posode pa 12 cm.

Kela WC krtača ISABELLA, keramika, roza
21,62 €

KELA WC krtača ISABELLA v keramični zasnovi, v roza barvi, je primerna za vsak dom zahvaljujoč elegantnemu dizajnu. Izdelek je kombinacija kakovostne keramike z glazuro in iz nerjavečega jekla. Višina ščetke WC je 45 cm, premer posode pa 12 cm.

Kela WC krtača ISABELLA, keramika, siva
21,62 €

KELA WC krtača ISABELLA v keramični zasnovi, v pastelni barvi, je primerna za vsak dom zahvaljujoč elegantnemu dizajnu. Izdelek je kombinacija kakovostne keramike s sijajno sivo glazuro in nerjavnim jeklom. Višina ščetke WC je 45 cm, premer posode pa 12 cm.

Kela WC krtača ISABELLA, keramika, temno modra
21,62 €

KELA WC krtača ISABELLA keramika temna modra, zahvaljujoč svojemu elegantnemu dizajnu se prilega vsakemu domu. Izdelek je kombinacija kakovostne keramike in nerjavečega jekla. Glavo krtače je mogoče odviti. Višina ščetke WC je 46 cm, premer posode pa 10,5 cm.

Kela WC krtača Mono, keramika, bela
20,10 €

Preprosta toaletna ščetka MONO keramika v beli barvi proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Glava je izdelana iz keramike in dopolnjena s plastičnim ročajem. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Kela WC ščetka Alor, nerjaveče jeklo 18/10
45,69 €

Preprosta toaletna ščetka Alor iz nerjavečega jekla 18/10, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Izdelana je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in dopolnjena z notranjo plastično skodelico. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Kela WC ščetka Lenora, porcelan siva
32,73 €

KELA WC porcelan ščetka LENORA je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Višina WC ščetke je 35,5 cm, njen premer pa 10 cm.

Kela WC ščetka Medea, umetni kamen, bež
33,45 €

KELA WC ščetka Medea, iz umetnega kamna, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Višina WC ščetke je 44 cm, njen premer pa 10,5 cm.

Kela WC ščetka Nuria, plastika/jeklo, bela
21,22 €

KELA WC ščetka NURIA, iz plastike in nerjavečega jekla, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Dimenzije WC ščetke so 11,5 × 11,5 × 46,5 cm.

Kela WC ščetka PIANO, keramika, bela/siva
33,06 €

KELA WC keramična ščetka PIANO je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Silikonsko dno za največjo stabilnost. Višina WC ščetke je 47 cm, njen premer pa 11,5 cm.

Kela WC ščetka Leo, nerjaveče jeklo, mat
12,04 €

Preprosta toaletna ščetka LEO iz nerjavečega jekla, proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Izdelana je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in dopolnjena z notranjo plastično skodelico. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Kela WC ščetka Marta, plastika, črna
15,88 €

KELA WC ščetka Marta, iz plastike, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Izdelek je izdelan iz mat črne plastike. Višina WC ščetke je 36,5 cm, njen premer pa 11 cm.

TimeLife WC ščetka, nerjaveče jeklo, 39 cm
11,68 € 10,04 €

WC ščetka iz nerjavečega jekla znamke Timelife je praktičen dodatek za vsak WC. Ščetka vas očara s svojim elegantnim videzom, za katerega je zaslužno stojalo iz nerjavečega jekla. Velikost ščetke je 39 cm, poleg dizajna navdušuje tudi s kakovostno izdelavo, ki je jamstvo za dolgo življenjsko dobo.

Kela WC krtača Mono, keramika, črna
20,10 €

Preprosta toaletna ščetka MONO keramika v črni barvi proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Glava je izdelana iz keramike in dopolnjena s plastičnim ročajem. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

TimeLife WC ščetka, okrogla, nerjaveče jeklo
12,66 € 9,58 €

Vsak toaletni prostor mora biti opremljen s ščetko za čiščenje školjke. Ta WC ščetka je izdelana iz nerjavečega jekla, ki se prilega v vsako notranjost kopalnice. je preprosta, nevtralna, klasična in elegantna.