Kleine Wolke koš CLAP MINI, bel
9,88 €

Zadnji kos!

Majhen kozmetični koš Kleine-Wolke CLAP MINI v snežno beli barvi bo ustrezal v vsako kopalnico. Koš je popolnoma pralen in enostavno prenosljiv.

Kleine Wolke Timber WC ščetka, bela
17,96 € 16,90 €

Zadnji kos!

Kopalniška WC ščetka Timber v beli zasnovi z dodatkom bambusa, v dimenzijah 9,1 × 37,2 cm, je narejen iz polistirena.

Kela WC garnitura Linda
24,87 € 22 €

Sodobno zasnovana WC garnitura Kela Graphito je izdelana iz kombinacije kakovostne kovine in trpežne plastike, v beli barvi. Garnitura vsebuje stojalo za toaletni papir, skledo za ščetko in straniščno ščetko. Praktičen dodatek, ki bo lepo dopolnil videz vaše kopalnice.

TimeLife komplet kopalniških pripomočkov, 4 deli, bel
12 € 11,35 €

Zadnji kos!

kompletom kopalniških pripomočkov iz blagovne znamke Timelife lahko svojo kopalnico opremite z vsem, kar potrebujete, na enoten in eleganten način. Komplet sodobnih kopalniških dodatkov vključuje: dozirnik tekočega mila, lonček, WC krtačo in posodico trdno milo.

Fackelmann WC krtača s stojalom Mare
29,11 € 23,36 €

Zadnji kos!

WC krtača s kovinskim ročajem in stojalom, ki se ga pritrdi na steno. Lep dizajn, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Fackelmann WC krtača s stojalom Vision
29,11 € 21,92 €

WC krtača s kovinskim ročajem in stojalom, ki se ga pritrdi na steno. Lep dizajn, ki se bo prilegal v vsako kopalnico.

Kela WC krtača ISABELLA, keramika, bela
21,25 €

KELA WC krtača ISABELLA v keramični zasnovi, v beli barvi, je primerna za vsak dom zahvaljujoč elegantnemu dizajnu. Izdelek je kombinacija kakovostne keramike in nerjavečega jekla. Glavo krtače je mogoče odviti. Višina ščetke WC je 46 cm, premer posode pa 10,5 cm.

Kela WC krtača Mono, keramika, bela
19,75 €

Preprosta toaletna ščetka MONO keramika v beli barvi proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Glava je izdelana iz keramike in dopolnjena s plastičnim ročajem. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.

Kela WC ščetka Nuria, plastika/jeklo, bela
20,86 €

KELA WC ščetka NURIA, iz plastike in nerjavečega jekla, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Dimenzije WC ščetke so 11,5 × 11,5 × 46,5 cm.

Kela WC ščetka PIANO, keramika, bela/siva
32,50 €

KELA WC keramična ščetka PIANO je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Silikonsko dno za največjo stabilnost. Višina WC ščetke je 47 cm, njen premer pa 11,5 cm.

Kela košarica za obešanje Maggy 26x14 cm, bela
5,46 €

Novo

Košarica za obešanje Maggy, od znamke KELA, prihaja v beli barvi. Primerna je za shranjevanje različnih majhnih predmetov. Idealna je za uporabo v kopalnici, košaro lahko obesite za prho ali na pipo. Zelo dobro se upira vlagi in vodi.

Kleine Wolke Cubic WC ščetka, bela
23,04 € 21,11 €

WC ščetka v dimenzijah 10,8 × 38 cm je izdelan iz gline (stojalo) in plastike. WC ščetka Kleine-Wolke Cubic v beli barvi je enostavna za čiščenje.

Kela WC krtača Mara keramika, bela
21,25 €

WC ščetka Mara, od znamke KELA, je bila zasnovana v privlačnem modernem dizajnu v mat beli barvi. Njena višina je 41 cm, mere osnove pa 16 × 16 cm. Izdelana je iz keramike. Glavo krtače je mogoče enostavno odviti.

Kleine Wolke Monroe WC komplet, bel
42,40 € 33,50 €

Kleine Wolke Monroe WC komplet bo zahvaljujoč svojemu modernemu dizajnu v beli barvi, ne bo le praktična pomoč v vsakem gospodinjstvu, ampak tudi lepa dodatna oprema. Kakovostna oblika porcelana zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Podstavek za WC ščetko se lahko opere v pomivalnem stroju.

Kleine Wolke Sahara WC komplet, bel
22,70 € 17,90 €

Kleine Wolke Sahara WC komplet zahvaljujoč svojemu elegantnemu dizajnu v beli zasnovi kompleta, ne bo le praktičen pomočnik vsakega gospodinjstva, ampak tudi okusen dodatek. Visokokakovostna zasnova iz gline zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Podstavek za WC ščetko se lahko opere v pomivalnem stroju.