Kela WC krtača Mara keramika, črna
21,20 €

WC ščetka Mara, od znamke KELA, je bila zasnovana v privlačnem modernem dizajnu v mat črni barvi. Njena višina je 41 cm, mere osnove pa 16 × 16 cm. Izdelana je iz keramike. Glavo krtače je mogoče enostavno odviti.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, črn
9,73 € 9,26 €

Majhen kozmetični koš Kleine-Wolke CLAP MINI v črni barvi bo ustrezal v vsako kopalnico. Koš je popolnoma pralen in enostavno prenosljiv.

Fackelmann nadomestna WC ščetka Taris
8,11 € 7,43 €

Fackelmann predstavlja izvrsten del kopalniške in toaletne opreme in sicer nadomestno WC ščetko, ki spada v serijo Taris.

TimeLife komplet kopalniških pripomočkov, 4 deli, črn
12 € 11,49 €

kompletom kopalniških pripomočkov iz blagovne znamke Timelife lahko svojo kopalnico opremite z vsem, kar potrebujete, na enoten in eleganten način. Komplet sodobnih kopalniških dodatkov vključuje: dozirnik tekočega mila, lonček, WC krtačo in posodico trdno milo.

Kela WC ščetka Dark, plastika/jeklo, črna
32,80 €

KELA WC ščetka Dark, iz plastike in nerjavečega jekla, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Glavo krtače lahko enostavno odvijete in zamenjate. Višina WC ščetke je 37,5 cm, njen premer pa 9 cm.

Kela WC ščetka Marta, plastika, črna
15,56 €

KELA WC ščetka Marta, iz plastike, je zaradi svojega prijetnega dizajna odličen pripomoček za vsak dom. Izdelek je izdelan iz mat črne plastike. Višina WC ščetke je 36,5 cm, njen premer pa 11 cm.

Kela WC krtača Mono, keramika, črna
19 €

Preprosta toaletna ščetka MONO keramika v črni barvi proizvajalca Kela s praktično vijačno glavo, za boljše čiščenje. Glava je izdelana iz keramike in dopolnjena s plastičnim ročajem. Praktičen dodatek, ki ne sme manjkati v nobenem stranišču.