Vzorci in posnetki

Jean Paul Gaultier Le Male - EDT 1 ml - vzorec
1x

Jean Paul Gaultier Le Male - EDT

0,80 €

Jean Paul Gaultier je za steklenico dišave uporabil simbol mornarske majice. Le Male je vonj po vzhodu. V prvi fazi boste začutili bergamotko, kardamom, sivko, v srcu so skriti cvetovi pomaranče v kombinaciji s kumino, v zadnji fazi vas bodo očarale eksotični les, fižol Tonka in vanilija.

Partner: Vivantis
Cerruti 1881 Women - EDT 1 ml - vzorec
2x

Cerruti 1881 Women - EDT

1,30 €

Cvetlično-lesni vonj na osnovi sandalovine in cedrovine. Zasnovan je posebej za sodobne emancipirane ženske, ki imajo radi posebne vonjave, eleganco in se ne bojijo biti izvirne. Je toplejšega vonja, zato je še posebej primeren za jesen in zimo.

Partner: Vivantis
Cacharel Noa - EDT 1 ml - vzorec
1x

Cacharel Noa - EDT

1,20 €
1,10 €

Vonj ljubezni in upanja. Čudež, odkrivanje vse intenzivnosti in bogastva z dišavo, ki je kot nektar, pridobljen iz samega srca Noeve dišave. Eliksir, bogat in čuten, bleščeč in eleganten. Noa je kot cvet, ki se razvija in razdaja svoj nektar.

Partner: Vivantis
Dior Addict Eau Fraiche - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom

Dior Addict Eau Fraiche - EDT

3,50 €

Addict Eau Fraiche je svež lahek cvetlični vonj za ženske. Addict Eau Fraiche združuje zapeljivost orientalske dišave z lahkoto cvetnega parfuma.

Partner: Vivantis
Givenchy Gentlemen Only - EDT 1 ml - vzorec
1x

Givenchy Gentlemen Only - EDT

1,70 €

Dišava Gentlemen Only podjetja Givenchy je lesno-orientalska dišava za moške, ki na začetku skriva brezove liste, muškatni orešček, roza poper in mandarino. V srcu je vetiver, pačuli in cedrovina, na koncu pa aromo utrdita kadilo in mošus. Trgu je bila predstavljena leta 2013.

Partner: Vivantis
Valentino Uomo - EDT 1,5 ml - vzorec z razpršilom
1x

Valentino Uomo - EDT

1,70 €

Uomo, dišava zbirke Valentino Uomo je usnjena dišava za moške. Glavo sestavlja sveža bergamotka in mirta. V srcu se zlivajo note praženih zrn kave, skupaj s čokolado in lešniki. Kompozicijo zaključuje usnjena osnova skupaj s cedrovino. Trgu je bila predstavljena leta 2014.

Partner: Vivantis
Thierry Mugler A*Men - EDT (refillable Rubber Flask) 2 ml - vzorec s razpršilom

Thierry Mugler A*Men - EDT (refillable Rubber Flask)

2,50 €

A * Moški oživijo zgodbo o zvezdah, angelih, modrem nebu, občutkih in otroških sanjah, ki jih krepi moška čutnost, ki je polna fizičnosti in drznosti. Bodite pogumni in postanite zvezda zgodbe, ki jo boste napisali sami! Doživite, kar si želite in uživajte v fantazijskem potovanju.

Partner: Vivantis
Armaf Tres Nuit - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom

Armaf Tres Nuit - EDT

2,50 €

Tres Nuit je aromaticko-kořeněná vůně pro muže. Hlava obsahuje svěží citron, citronovou verbenu a kosatec. V srdci ucítíte kombinaci výrazné levandule, fialky a kořeněných tónů. Kompozici uzavírá santalové dřevo a šedá ambra.

Partner: Vivantis
Hermès Terre D´ Hermes - EDT 2 ml - vzorec z razpršilom
1x

Hermès Terre D´ Hermes - EDT

2,10 €

Terre D´ Hermès je orientalsko-lesna dišava za moškega, ki zna odkriti nenavadnost običajnih stvari. Moški, ki nosi to dišavo, je v vsakem trenutku čutljiv, edinstven in se mu ne da upreti. Preprosta sestava vonja po grenivki, popru, vetiveru in cedrovini potrjuje, da je lepota v preprostosti.

Partner: Vivantis
Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Tom Ford Eau De Soleil Blanc - EDT

5 €

Eau de Soleil Blanc je orientálně-květinová vůně pro ženy i muže. Hlavu tvoří citron, bergamot, hořký pomeranč, olej z pomerančového listí (petitgrain), olej z květů hořkého pomeranče (neroli), pistácie a kombinace kmínu, kardamomu a růžového pepře.

Partner: Vivantis
Dior Fahrenheit - EDT 2 ml - vzorec s razpršilom

Dior Fahrenheit - EDT

4 €
3,90 €

Dišava za človeka, ki je odkril svojo notranjo harmonijo, svojo resnico, ki odpira vrata sveta, obogatenega z lastnimi čustvi in močjo duha. Dišava, polna paradoksov – vroča, a hkrati ledena, krhka, a hkrati močna, moška in nežna hkrati.

Partner: Vivantis