Vzorci in posnetki

Kenzo Jungle L´Élephant - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
4x

Kenzo Jungle L´Élephant - EDP

3,30 €

Ženska, ki si jo predstavljamo za boljši svet: nebrzdana, neodvisna, moderna, obogatena s stiki z drugimi narodi in kulturami. Kenzo se je odločil, da bo tej ženski dal čar novega parfuma – presenetljiv in eksploziven, ki ga je poimenoval Kenzo Jungle L´Elephant.

Partner: Vivantis
Burberry Weekend For Women - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Burberry Weekend For Women - EDP

2,50 €

Cvetlična dišava s svežimi, veselimi toni, ki jih lahko nosite preko dne in zvečer. To je dih svežine in dobrega počutja. Vonj spada v družino cvetlično-svežih dišav. Najvišji toni dišave so zelo čisti in svetleči z iskricami citrusov.

Partner: Vivantis
Cacharel Eden - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Cacharel Eden - EDP

3,30 €

Cacharel Eden je zmagovalna, čutna dišava. Spominja na vonj rajskega vrta, saj svoje sveže tone limone meša z nežnimi toni cvetov, eksotičnih dreves, jantarja in mošusa. Je orientalska, začinjena, cvetna dišava za samozavestne ženske z izrazito osebnostjo.

Partner: Vivantis
DKNY Be Delicious Fresh Blossom - EDP 1 ml - vzorec

DKNY Be Delicious Fresh Blossom - EDP

1,30 €

Fresh Blossom je zaprt v legendarno srebrno-roza stekleničko, ki spominja na jabolčni cvet. Je cvetlično-sadna dišava. Združite dneve polne sonca in poletnega vetriča s to edinstveno dišavo. Sprehodite se skozi sadovnjak in vdihnite Fresh Blossom. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2009.

Partner: Vivantis
Azzaro Wanted By Night - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Azzaro Wanted By Night - EDP

2,90 €

Wanted By Night je lesno-začinjena dišava za moške. Glavo sestavljajo mandarine, limona, sivka in cimet. V srcu boste čutili kombinacijo rdeče cedre, kadila, kumine in sadnih tonov. Sestavo zapirajo tobak, cedra, cipresa, usnje, pačuli, vanilija in benza. Začelo se je leta 2018. .

Partner: Vivantis
Givenchy Dahlia Divin - EDP 1 ml - vzorec z razpršilom

Givenchy Dahlia Divin - EDP

1,70 €

Dahlia Divin Perfume by Givenchy je orientalsko-cvetna dišava za dekleta in ženske. Uvodna beseda je mirabelle – nato beli cvetovi in jasmin sambac v središču dišave, na koncu pa se ta mešanica konča s pačulijem, vetiverjem in sandalovino. Začelo se je leta 2014. .

Partner: Vivantis
Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP 0,7 ml - vzorec

Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP

1,70 €

Predstavlja moško dišavo, ki jo je Givenchy imenoval Gentlemen Only Absolute. Ta pikantno-lesnata dišava se odpira z bergamotnimi toni, nato žafranom, muškatnim oreščkom in cimetom v središču dišave, razvije pa se mešanica vanilje in sandalovine. .

Partner: Vivantis
Dior Sauvage - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Dior Sauvage - EDP

4,30 €

Dior Sauvage je eksplozija čarobnih tonov! Dišava navdihuje modro nebo, odprte prostore in vroči puščavski zrak. Sestava dišave je narejena iz večinoma naravnih sestavin. Odpirajo jo toni bergamotke, potem pa se prelije v kombinacijo levandule, sečuanskega popra in muškatnega oreščka.

Partner: Vivantis
Armaf Odyssey Homme - EDP 1 ml - vzorec

Armaf Odyssey Homme - EDP

1,70 €

Odyssey Homme je orientalska dišava za moške. Odpre se s sladko vanilijo in toplo ambro, nato pa zavije v tone irisa in orientalskih začimb. V zaključku se oglasijo jasmin, usnje in ponovno vanilija.

Partner: Vivantis
Thierry Mugler Alien - EDP - refillable 2 ml - vzorec s razpršilom
2x

Thierry Mugler Alien - EDP - refillable

4 €
3,70 €

Alien-tujec, bitje, ki prihaja od drugod, ženska iz drugega sveta, onkraj našega sveta. Je drugačna, a nam je blizu. Izžareva pozitivno energijo, mir in čarovnijo. Orientalska lesna dišava, ki je nabita s pozitivno energijo. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2005.

Partner: Vivantis
Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP 2,0 ml - vzorec z razpršilom

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP

2,90 €

Sweet Oriental Dream je orientálně-vanilková vůně pro ženy i muže. Obsahuje pouhé čtyři složky, a to růži, mandle, vanilku a med. Na trh byla uvedena v roce 2005.

Partner: Vivantis