Vzorci in posnetki

Kenzo Jeu d´Amour - EDP 0,7 ml - vzorec
2x

Kenzo Jeu d´Amour - EDP

1,30 €

Ženska dišava Kenzo Jeu d´Amour vas bo očarala s svojo čutnostjo in ženskostjo. Parfum Jeu d´Amour zbuja svežino in čistost, ki vas bo dobesedno zajela. Združuje cvetne in sadne tone, poudarjene z lesnnim pridihom. Privoščite si to očarljivo in vabljivo esenco.

Partner: Vivantis
Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP 0,7 ml - vzorec

Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP

1,70 €

Predstavlja moško dišavo, ki jo je Givenchy imenoval Gentlemen Only Absolute. Ta pikantno-lesnata dišava se odpira z bergamotnimi toni, nato žafranom, muškatnim oreščkom in cimetom v središču dišave, razvije pa se mešanica vanilje in sandalovine. .

Partner: Vivantis
Guerlain Mon Guerlain - EDP 0,7 ml - vzorec z razpršilom
2x

Guerlain Mon Guerlain - EDP

1,70 €

Za obraz orientalsko-lesne dišave modne hiše Guerlain, je bila izbrana Angelina Jolie. Dišavo je zasnoval svetovno znani parfumer Thierry Wasser, ki ga je navdihnila čutnost, čustva in sanje žensk. Dišava vas bo očarala s toni sivke, ki se zlijejo z nežno aromo jasmina.

Partner: Vivantis
Givenchy L’Ange Noir - EDP 0,7 ml - vzorec

Givenchy L’Ange Noir - EDP

1,30 €

Leta 2016 je Givenchy predstavil prefinjeno dišavo z imenom L´Ange Noir. Ta orientalsko-cvetna dišava se odpre z aromo bergamota, mandljev in roza popra. V srcu se skriva bela šarenica in sezam, osnova pa je ambreta iz boba tonke in ambergrisa. .

Partner: Vivantis