Vzorci in posnetki

Kenzo Jungle L´Élephant - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
4x

Kenzo Jungle L´Élephant - EDP

3,30 €

Ženska, ki si jo predstavljamo za boljši svet: nebrzdana, neodvisna, moderna, obogatena s stiki z drugimi narodi in kulturami. Kenzo se je odločil, da bo tej ženski dal čar novega parfuma – presenetljiv in eksploziven, ki ga je poimenoval Kenzo Jungle L´Elephant.

Partner: Vivantis
Cerruti 1881 Women - EDT 1 ml - vzorec
2x

Cerruti 1881 Women - EDT

1,20 €

Cvetlično-lesni vonj na osnovi sandalovine in cedrovine. Zasnovan je posebej za sodobne emancipirane ženske, ki imajo radi posebne vonjave, eleganco in se ne bojijo biti izvirne. Je toplejšega vonja, zato je še posebej primeren za jesen in zimo.

Partner: Vivantis
Cacharel Eden - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Cacharel Eden - EDP

3,30 €

Cacharel Eden je zmagovalna, čutna dišava. Spominja na vonj rajskega vrta, saj svoje sveže tone limone meša z nežnimi toni cvetov, eksotičnih dreves, jantarja in mošusa. Je orientalska, začinjena, cvetna dišava za samozavestne ženske z izrazito osebnostjo.

Partner: Vivantis
Cacharel Noa - EDT 1 ml - vzorec
1x

Cacharel Noa - EDT

1,20 €
1,10 €

Vonj ljubezni in upanja. Čudež, odkrivanje vse intenzivnosti in bogastva z dišavo, ki je kot nektar, pridobljen iz samega srca Noeve dišave. Eliksir, bogat in čuten, bleščeč in eleganten. Noa je kot cvet, ki se razvija in razdaja svoj nektar.

Partner: Vivantis
Givenchy Dahlia Divin - EDP 1 ml - vzorec z razpršilom

Givenchy Dahlia Divin - EDP

1,70 €

Dahlia Divin Perfume by Givenchy je orientalsko-cvetna dišava za dekleta in ženske. Uvodna beseda je mirabelle – nato beli cvetovi in jasmin sambac v središču dišave, na koncu pa se ta mešanica konča s pačulijem, vetiverjem in sandalovino. Začelo se je leta 2014. .

Partner: Vivantis
Trussardi Donna 2011 - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom

Trussardi Donna 2011 - EDP

2,10 €

Donna 2011 blagovne znamke Trussardi, cvetlično-sadna dišava za dame in dekleta, ki imajo radi sveže dišave. Na začetku arome najdemo limono, yuzu, sadne tone, v srcu se skrivajo jasmin, cvet pomaranče in lotos. V osnovi najdemo vanilijo, cedrovino, pačuli in sandalovino.

Partner: Vivantis
Mancera Roses Vanille - EDP 2 ml - vzorec z razpršilom
1x

Mancera Roses Vanille - EDP

2,10 €

Ženska dišava Mancera Roses Vanille izžareva lepoto in razkošje. Sveža kompozicija je obogatena z orientalskimi toni, ki dajejo sestavi razkošen pridih. Glava je sestavljena iz limonskih in vodnih tonov, srce je sestavljeno iz vrtnice in sladkorja.

Partner: Vivantis
Marc Jacobs Daisy Love - EDT 10 ml

Marc Jacobs Daisy Love - EDT

16,50 €

Daisy Love je cvetlično gozdna dišava za moške na osnovi mošusa. Glava je sestavljena iz zelišča robida robida, cvetlično srce pripada marjetici in v osnovi združuje kašmir mošus z akordi visečega lesa. Dišava je bila lansirana leta 2018. .

Partner: Vivantis
-21%
Montale Paris Roses Musk - EDP 2 ml - vzorec s razpršilom
1x

Montale Paris Roses Musk - EDP

3,20 €
2,50 €

Roses Musk je cvetlično-sadna dišava z mošusno osnovo za ženske. Vsebuje samo tri sestavine, vrtnico, jasmin in mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2009.

Partner: Vivantis
Al Haramain Junoon Rose - EDP 1 ml - vzorec

Al Haramain Junoon Rose - EDP

1,50 €
Zadnji kos!

Junoon Rose zbirke Joon je orientalski cvetlični vonj za ženske. Glava vsebuje svežo bergamotko, ylang-ylang cvetove in češnjeve cvetove. V srcu se prepletajo toni pudra, vrtnica, Heliotrop (posončnica) in italijanski liker amaretto. Sestavo zaključujejo topla ambra, Tonka fižol in semiš.

Partner: Vivantis