Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Emos brezžična vremenska postaja E6016

Emos brezžična vremenska postaja E6016

Številka: 1504816
ODREZANE CENE – 15% popusta na izbrane vremenske postaje znamke Emos s promo kodo 24MDW4SI319 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)!
Brezžična vremenska postaja, od znamke EMOS, za domačo uporabo ima LED osvetljen zaslon, lahko jo obesite na steno in ima razpon senzorjev do 100 metrov. Postaja meri notranjo in zunanjo temperaturo, vlažnost v zaprtih prostorih in na prostem, barometer, faza lune ali korekcijo nadmorske višine. Zahvaljujoč tej sodobni vremenski postaji boste imeli popoln pregled nad vremenom.
Celoten opis
98,19 €
86,99 €
-11%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
73,94 € s kodo
24MDW4SI319

Pri dobavitelju

3.5.2024 predviden osebni prevzem
 
7.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 1504816

Predstavitev

Emos brezžična vremenska postaja E6016


Vas zanima, kakšna je trenutna temperatura pri vas doma in zunaj? Se pripravljate na izlet in bi želeli vedeti, ali bo sijalo sonce ali pa bo deževalo? Vas zanima vlažnost zraka, hitrost vetra ali morda trenutna lunina faza? Ni vam treba več upoštevati negotovih vremenskih napovedi televizijskih napovedovalcev, vse potrebno pa lahko izveste hitro in iz udobja doma po zaslugi profesionalne brezžične vremenske postaje Emos. Vremenska postaja na svojem osvetljenem LED zaslonu dimenzij 168 × 93 mm skriva veliko več kot le trenutno temperaturo, vlažnost, tlak in vremensko napoved.

Emos brezžična vremenska postaja E6016

Lastnosti

Koliko je točno ura? Tudi na to vprašanje vam vremenska postaja vodena z radijskim signalom DCF odgovori. Lahko se torej zanesete na to, da bo prikaz ure na minuto točen, zagotovo pa vas bo razveselilo dejstvo, da se pri spremembi poletnega in zimskega časa le-ta prestavi sam. Ko že govorimo o času, sestavni del vremenske postaje je tudi možnost nastavitve budilkefunkcijo dremež. Vremenska postaja omogoča nastaviti tudi časovni pas, datum in je opremljena s praktičnim koledarjem.

Brezžični senzor padavin in vetra

Imejte vreme pod 100% nadzorom tudi po zaslugi brezžičnega senzorja padavin in vetra, ki je sestavni del postaje. Po zaslugi tega praktičnega pomočnika boste na zaslonu lahko spremljali vrednosti hitrosti vetra in količino padavin.

Trenutno vreme kot na dlani

Kot smo že zgoraj omenili, aparat lahko izmeri zunanjo temperaturo v območju od –30°C do +60°C in notranjo temperaturo v območju od –10°C do +50°C z ločljivostjo 0,1°C. Vremenska postaja ima možnost nastavitve enote temperature s °C na °F. Kar se vlažnosti tiče, se na preglednem barvnem zaslonu prikazuje zunanja in notranja vlažnost v območju od 1% do 99% RV z ločljivostjo 1%.

Napoveduje in si zapomni

Profesionalna vremenska postaja Emos ne prikazuje samo trenutnega vremena. Njena velika prednost je vremenska napoved v okviru več naslednjih ur, pa tudi to, da shranjuje pomembne podatke, med katere spadata na primer najvišja ali najnižja temperatura. Vremenska postaja ima tudi kazalec trenda temperature in relativne vlažnosti ter funkcijo vremenskega opozorila, po zaslugi katerega boste na slabo vreme vnaprej pripravljeni. Sestavni del vremenske postaje je tudi barometer, po zaslugi katerega boste imeli pregled nad zračnim tlakom.

Povezava s kar 3 senzorji z dosegom do 100 metrov

Vremenska postaja se dobavlja z zunanjim senzorjem, ki z njo lahko komunicira na razdalji 100 metrov. Zagotovo vas bo razveselilo tudi to, da vremensko postajo lahko povežete s kar 3 senzorji in imate popoln pregled nad vremenom. Senzorje napajajo štiri baterije 1,5 V AA, vremenska postaja se primarno napaja z omrežnim polnilcem, lahko pa vanjo vstavite tri baterije 1,5 V AAA, ki zagotovijo, da pri izpadu toka ostanejo vrednosti, izmerjene s strani vremenske postaje, shranjene. Baterije niso priložene.

Zaslon VA na dotik

Med prednosti profesionalne vremenske postaje spada nedvomno tudi vrhunski VA zaslon na dotik, ki se ponaša z visokim zornim kotom.

Ultra tanka izvedba glavne postaje

Vremenska postaja je zasnovana tako, da je ne samo čim bolj praktična, ampak da se tudi spremeni v dizajnerski kos vsake notranjosti. O tem, da je to vremenski postaji resnično uspelo, priča eleganten videz, za katerega se lahko zahvali ultra tanki izvedbi glavne postaje. Vremensko postajo s pomočjo stojala lahko namestite na polico ali omarico oziroma jo enostavno pritrdite na steno.

Tehnični parametri

Omrežni adapter 5 V DC/300 mA (priloženo)
Možnost dodatnih senzorjev da, 3
Doseg senzorja do 100 m
Barometer da
Velikost zaslona 168 × 93 mm
Možnost obešenja na steno da
Zunanja temperatura –30°C do +60°C, ločljivost 0,1°C
Zunanja vlažnost 1% do 99% RH, ločljivost 1%
Vremenska napoved da
Ura DCF (ura vodena z radijskim signalom)
Minimalna in maksimalna temperatura da
Trajna osvetlitev da
Lunine faze da
Datum da
Trend tlaka da
Napajanje postaje 3 × 1,5 V AAA (ni priloženo)
Tip termometra brezžičen
Koledar da
Notranja temperatura –10°C do +50°C, ločljivost 0,1°C
Dežemer da
Trend temperature da
LED osvetlitev zaslona da
Korekcija nadmorske višine da
12/24 urni format da
Napajanje senzorja 4 × 1,5 V AA (ni priloženo)
Budilka da, 2×
Notranja vlažnost 1% do 99% RH, ločljivost 1%
Vetromer da
Temperaturno opozorilo da
Časovni pasovi da
Elektronska osvetlitev površine da
Ponovno bujenje da
Možnost nastavitve enote temperature °C/°F
Prenosna frekvenca 433 MHz
Dimenzije glavne enote 17 × 192 × 127 mm
Dimenzije senzorja 250 × 160 × 100 mm
Barva črna