Najdeno: 9

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Peg Perego modularni sistem Book Scout XL Geo-17%
820,99 €

679 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book XL Geo s podvozjem Scout vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book Scout, košaro Navetta XL, lupinico Primo Viaggio SL, torbico in športni sedež. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko, najboljši materiali in podvozje za najrazličnejše priložnosti.


BC Ride otroški voziček 2v1 R3, sivo zelen
399,99 €

279,99 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Otroški voziček BC Ride je sodoben in športen voziček z velikimi kolesi in je udoben za potovanje z vašim malčkom. Enostaven dizajn vključuje vse potrebno za potovanje brez nepotrebnega stresa.


Peg Perego modularni sistem Book Scout Elite
1.058,99 €

1.006,04 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Modularni sistem Book Elite s podvozjem Scout vsebuje vse, kar potrebujete za varen in udoben prevoz vašega otroka: podvozje Book Scout, košaro Navetta Elite, lupinico Primo Viaggio SL, torbico in športni sedež. Komplet se povsem prilagodi vašim željam, oblikovna dovršenost pa ponuja varnost in užitek ob uporabi. Navdušilo vas bo enostavno zlaganje, ki ga lahko opravite z eno samo roko, najboljši materiali in podvozje za najrazličnejše priložnosti.


Thule otroški voziček Glide1, temno siv-34%
549,95 €

360,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Športno in kompaktno zasnovan otroški voziček Thule Glide1 ima dobro oblazinjen sedež, 5-točkovni varnostni pas, nastavljivo streho in po višini nastavljivo ergonomsko oblikovano krmilo. Poleg tega ima tudi priročno košaro ter ročno in parkirno zavoro.


Thule otroški voziček Urban Glide 2
699,95 €

650,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški voziček Urban Glide 2 proizvajalca Thule je zaradi kakovostnih gumijastih koles primeren za različne terene. Ponaša se z izjemno lahko zasnovo, ki jo lahko tudi zložite in tako prihranite prostor.


Thule otroški voziček Urban Glide1
549,95 €

459,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule Urban Glide1 je praktičen in kakovosten vsestranski športni voziček. Je izjemno lahek in idealen za uporabo v mestih ali med rekreiranjem.


Thule otroški voziček Glide 2
649,95 €

604,45 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Otroški voziček Glide 2 proizvajalca Thule je zaradi kakovostnih gumijastih koles primeren za tek in jogging po različnih terenih. Ponaša se z izjemno lahko zasnovo, ki jo lahko tudi zložite in tako prihranite prostor.


Thule otroški voziček Urban Glide 2 Double
799,95 €

743,95 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Otroški voziček Urban Glide 2 Double proizvajalca Thule je zaradi kakovostnih gumijastih koles primeren za različne terene. Ponaša se z izjemno lahko zasnovo, ki jo lahko tudi zložite in tako prihranite prostor.


Thule otroški voziček za dvojčke Urban Glide2
749,95 €

664,95 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Športno in kompaktno zasnovan otroški voziček Thule Urban Glide2 se pohvali s prednjim vrtljivim kolesom. Ima dva dobro oblazinjena sedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom, dve nastavljivi strehi in po višini nastavljivo ergonomsko oblikovano krmilo. Poleg tega ima tudi priročno košaro ter ročno in parkirno zavoro. Namenjen je za dva otroka.