Bino otroški voziček za lutke, majhen
38,78 € 25,62 €

Voziček tricikel za majhne mame v roza-rjavi kombinaciji s sodobnim cvetličnim vzorcem, bo postal nepogrešljiv in priljubljen del lutke. Na hrbtnem predelu ima voziček praktičen prostor za shranjevanje za vse pripomočke, ki jih dojenček potrebuje na poti.

Smoby Športni voziček Ledeno kraljestvo, veliki
34,84 €

Športni voziček za lutke z motivom priljubljenega Ledenega kraljestva. Okvir vozička je kombinacija plastike in kovine, zato je dovolj močan. Voziček ima košarico za shranjevanje opreme.

Hauck set Icoo 5v1, otroški voziček 3in1, jedilni stol, ležalnik
78,39 € 76,41 €

Kombinacija vozička, športnega vozička in avtomobilskega sedeža z nastavitvenim ročajem za lutke do 43 cm. Praktično zasnovan voziček za vsako deklico, ki rada poskrbi za svoje ljubke dojenčke v obliki lutk. Najboljši način za prevoz vaše najljubše lutke.

Teddies Športni voziček za lutke, s streho
31,30 € 25,68 €

Športni voziček za lutke s streho v krasni roza barvi. Priljubljena igračka vsake deklice. Streho vozička lahko pospravite. Voziček ima spodaj praktično košaro za nakupe ali igračke in dodatke.

DOLU Samorog otroški voziček za lutko
14,60 € 13,62 €

Vsaka mala mamica potrebuje pravi in še zlasti moderen voziček za svoje punčke na poti. Pustite ji, da potuje v velikem stilu z roza vozičkom z motivom samoroga. Je lahek in enostaven za uporabo. Razveselil bo vse male mamice in jim popestril sprehode.

Smoby BN otroški voziček za lutke
30,30 € 29,09 €

Globok voziček s plastično škatlo v vijolično-roza barvni kombinaciji je primeren tudi za najmanjše mame. Igra razvija domišljijo in motorične sposobnosti pri otrocih.

Smoby Minikiss Baby Walker 3v1, hišni ljubljenček
36,90 € 33,73 €

Kakovostni plastični sprehajalci iz serije Minikiss za dekleta ne pomagajo samo pri prvih korakih, ampak lahko služijo tudi kot voziček ali sedež za punčke. Pripravite si lutko in pojdite z njo ven v park.

Hauck športni voziček Icoo Pluto New
45,06 € 42,89 €

Otroški voziček za lutke je oblikovan za lutke do 43 cm. Praktično zasnovan voziček za vsako deklico, ki rada poskrbi za svoje ljubke dojenčke v obliki lutk. Najlažji način za prevoz vaše najljubše lutke. Preprosto boste radi hodili skupaj.

Bayer Chic otroški voziček LOLA
38,70 €

Voziček LOLA je preprost in lahek tricikel z nastavljivim ročajem. Ročaj je obdan z mehko peno, ki omogoča udobno uporabo. Možnost nastavitve na višino 33–62 cm. Voziček ima posebej dodelan prostor za zavetje, pod vozičkom boste našli nakupovalno mrežo in trakove za pritrditev lutke.

Polesie voziček za lutke, 3 koleščka, zelen
37,29 € 36,13 €

Trikolesni voziček z lutko za punčke in plišaste igrače. Dekleta gredo lahko na sprehod s svojo lutko v vozičku, kot prave mamice. Voziček zgleda zelo realističen in igra z njim pripomore k pridobivanju osnovnih materinskih odgovornosti.

Polesie voziček za lutke, 4 koleščka, roza
35,35 € 34,37 €

Eleganten in zanesljiv plastični voziček za lutke z ergonomskim ročajem bo privlačil vsako dekle. Voziček zgleda zelo realističen in igra z njim pripomore k pridobivanju osnovnih materinskih odgovornosti. Dekleta gredo lahko na sprehod s svojo lutko v vozičku, kot prave mamice.

Polesie voziček za lutke, 3 koleščka, roza
35,35 € 34,37 €

Trikolesni športni voziček za lutke. Dekleta gredo lahko na sprehod s svojo lutko v vozičku, kot prave mamice. Voziček zgleda zelo realističen in igra z njim pripomore k pridobivanju osnovnih materinskih odgovornosti.

Polesie voziček za lutke, 3 koleščka, zelen
35,35 € 34,37 €

Trikolesni športni voziček za lutke. Dekleta gredo lahko na sprehod s svojo lutko v vozičku, kot prave mamice. Voziček zgleda zelo realističen in igra z njim pripomore k pridobivanju osnovnih materinskih odgovornosti.

Denis otroški voziček, športni
12,01 €

Zložljiv kovinski športni voziček s strehico in PVC vrečko za shranjevanje stvari bo zagotovo navdušil vašega otroka

Denis Otroški voziček, športni
15,58 €

Zložljiv kovinski športni voziček s strehico in PVC vrečko za shranjevanje stvari bo zagotovo navdušil vašega otroka.

Denis otroški voziček, športni
24,99 € 23,46 €

Zložljiv kovinski športni voziček s strehico in košara z ročaji bo zagotovo navdušil vašega otroka.

Bayer Design voziček za punčke Jogger, roza/rjav
45,99 € 44,61 €

Moderno zasnovan športni voziček za punčke Jogger, ima mehek ročaj in prihaja v prijetni roza-rjavi barvni kombinaciji. Opremljen je z varnostnim pasom in košaro za shranjevanje pripomočkov. Primeren je za igro s punčkami v velikosti do 50 cm.

Smoby Minikiss Baby Walker 3v1
36,90 € 33,73 €

Kakovostni plastični sprehajalci iz serije Minikiss za dekleta pomagajo ne samo pri prvih korakih, ampak lahko služijo tudi kot voziček ali sedež za punčke. Pripravite si lutko in pojdite z njo ven v park.

Wiky otroški voziček
21,24 €

Simpatičen otroški voziček v nežni roza kombinaciji je primeren za vse ljubiteljice dolgih sprehodov s svojimi punčkami. Zahvaljujoč športnemu vozičku, bo vožnja zelo udobna. Na dnu je priročna košara za manjše predmete.