Vozički za punčke

Vrsta vozička za punčke: Kombiniran

  • Vrsta vozička za punčke
    Kombiniran
    ×
-15%
DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1
10x

DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1

136 €
114,96 €
Zadnji kos!

Moderni športni voziček za lutke je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in funkcionalnih dodatkov je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo.

Dostava Mimovrste
DeCuevas 80534 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom Magic Maria
4x

DeCuevas 80534 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom Magic Maria

102 €
91,84 €
Zadnji kos!

Zložljivi voziček za punčke 3 v 1 Magic Maria 2020 je iz čudovite roza-srebrne pravljice s pravljico in žabico. Ta kolekcija je okrašena z nežnimi bleščečimi čipkanimi robovi s pajkicami v sivo-srebrni barvi. Prednost je tudi odstranljiva prenosna košara, v kateri se lahko lutka varno nosi. Po montaži ne zavzame veliko prostora in je praktičen tudi za prevoz z avtomobilom.

Dostava Mimovrste
BABY born kombinirani voziček
35x

BABY born kombinirani voziček

86,30 €
74,78 €

Mama in oče radi hodita na dolge sprehode z BABY born v udobnem vozičku. Jasno je, da niso vsi starši lutk enake višine. Na srečo ima voziček ročaj, nastavljiv po višini, ki ga lahko nastavite po višini od 46 do 77 cm. Da bi BABY born pozorno opazuje vse, kar se dogaja okoli nje ter sedi lepo poravnana v vozičku.

Dostava Mimovrste
-15%
Hauck Manhattan voziček
11x

Hauck Manhattan voziček

92,12 €
77,89 €

Lep kombiniran otroški voziček za mala aktivna dekleta, ki želijo čim bolj ostati na svežem zraku s svojimi punčkami. Voziček ima podrobne podrobnosti.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček MINI BUGGY 08, roza/svetlo siv
38x

Bayer Chic voziček YOLO

90,20 €
84,68 €

Voziček – ponuja dvojno pozicijo, in sicer ležeč položaj ali dvignjen športni položaj. Voziček ima trdno podvozje in nastavljiv ročaj, tako da ga lahko otrok prilagodi na želeno višino.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic voziček za lutke EMOTION ALL IN 3 V 1, modro - roza z zvezdicami
28x

Bayer Chic voziček za lutke EMOTION ALL IN 3 V 1

118 €
110,28 €

Voziček za lutke EMOTION 3V1 je sodoben prilagodljiv voziček in je popolna replika vozička za dojenčke. Paket vsebuje športno in globoko košaro ter avtosedež. Avto sedež je opremljen z adapterji in se lahko namesti na podvozje košare in vsebuje pasove za pritrditev lutke. Komplet vsebuje tudi bib.

Dostava Mimovrste
-35%
Bayer Design City Cruiser voziček za lutke, moder/roza

Bayer Design City Cruiser voziček za lutke

103 €
66,30 €

Unikatni voziček za punčke City Cruiser je sestavljen iz modernega okvirja in odstranljivega avtosedeža, ki je primeren za punčke do 46 cm. Ima veliko prostora za shranjevanje, opremljen pa je tudi s previjalno torbo, tako da imate lahko na potovanju vse, kar potrebujete.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic kombiniran voziček MIKA, temno sivo/roza
111x

Bayer Chic kombiniran voziček MIKA

84,68 €

Moderno kombiniran voziček, ki omogoča tako vodoraven kot navpični položaj. Voziček je opremljen s trdno konstrukcijo, 2 vrtljivima kolesoma in 2 fiksnima kolesoma in stojalom, ki se lahko prilega navzgor in navzdol v obe smeri.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic Lia voziček z avtosedežem za lutke, sivo-roza
12x

Bayer Chic Lia voziček z avtosedežem za lutke

107,72 €

Lia je zelo moderen in tehnično dovršen kombinirani voziček za igrače – lutke. Ker je v kompletu le z eno košaro in avtosedežem, je trojna kombinacija. Voziček je primeren za punčke do 52 cm.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic NELE visoki voziček, modro siv
14x

Bayer Chic NELE visoki voziček

83,80 €

NELE je zelo sodoben in tehnično dovršen kombiniran otroški voziček za lutke. Ta model vozičkov je višji in večji od podobnih modelov vozičkov. Čeprav prihaja samo z eno košaro, gre za „dvojno kombinacijo“. Primeren je za velikost lutke do 52 cm.

Dostava Mimovrste
Bayer Chic otroški voziček Leni, vijoličen z zvezdami
19x

Bayer Chic voziček za punčke Leni

55,96 €

Kombinirani voziček za punčke – s trojno kombinacijo Leni ima nastavljiv ročaj. Odstranljiva torba se lahko uporablja tudi ločeno kot prenosna torbica za punčko. Voziček je zložljiv, kot tudi košara vozička.

Dostava Mimovrste