Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Gardena stenski nosilec za cev RollUp XL 35 m (18630-20)

Gardena stenski nosilec za cev RollUp XL 35 m (18630-20)

Številka: 8991011
Gardena stenski nosilec za cev RollUp XL predstavlja idealen način shranjevanja vrtne cevi. Stenski nosilec omogoča udobno in prilagodljivo zalivanje, saj se vrti za 180°. Vgrajene ima kratke zaporne točke, ki se samodejno zaskočijo na želeni dolžini. Cev se nikoli ne bo zapletla ali vozlala zahvaljujoč vgrajenemu vodilu. Celoten opis
209,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
330 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v trgovini
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 8991011

Predstavitev

Gardena nosilec za vrtno cev RollUp XL

Gardena stenski nosilec za cev RollUp XL predstavlja idealen način shranjevanja vrtne cevi. Namestite ga lahko na poljubno steno kjer bo vrtna cev shranjena kar vam bo prihranilo prostor. Cev preprosto izvlecite na željeno dolžino in pričnite z zalivanjem (cev je dolga 35 metrov).

Stenski nosilec omogoča udobno in prilagodljivo zalivanje, saj se vrti za 180°. Vgrajene ima kratke zaporne točke, ki se samodejno zaskočijo na želeni dolžini. Slednje sprostite z rahlim potegom cevi. Po zaključku pa s kratkim potegom cevi aktivirate jekleno integrirano vzmet, ki cev popolnoma samodejno in zanesljivo navije.

Cev se nikoli ne bo zapletla ali vozlala zahvaljujoč vgrajenemu vodilu. Slednje usmerja cev v nosilec brez blokad in zasukov, zahvaljujoč tehnologiji RollControl pa se cev varno in nadzorovano navije. Nosilec je izdelan iz kakovostnih materialov in je odporen na UV žarke in zmrzal ter lahko ostane na vrtu vse leto. Zagotovljena je dolga življenska doba in uporaba brez vzdrževanja.

Gardena Roll Up

Gardena Roll Up


Obseg dobave

  • 1× vrtni nosilec za cev Roll-UP XL
  • 1× 1.5 m priključna cev
  • 3× nastavek za pipo
  • 2× cevni nastavek
  • 1× stop nastavek
  • 1× čistilna brizgalka
  • Montažni pripomočki

Tehnični parametri

Premer cevi: 13 mm
Dolžina cevi: 35 m
Pogon: Vzmet
Zaščita pred zmrzaljo in UV: Da

Garancija: 5 let