Intex mreža za odbojko v bazenu + žoga

Ocena: 4,5 30 ocen Znamka: Intex Naša številka: 439854

Odlična cena

Intex mreža za odbojko v bazenu + žoga

Napihljiv set za odbojko v bazenu. V paketu dobite še napihljivo žogo in nepogrešljivo mrežo. Zabavno preživite poletne dni v bazenu s svojimi prijatelji in družino. Primerno za otroke od 6. leta dalje. Celoten opis

6
4.5 30

13,50 €
6 €
-55%

Naša številka: 439854

Predstavitev

Opis artikla

Podjetje Intex deluje že več kot 40 let in je svetovni proizvajalec visokokakovostnih in inovativnih izdelkov za rekreacijo na prostem.

Napihljiv set za odbojko v bazenu. V paketu dobite še napihljivo žogo in nepogrešljivo mrežo. Zabavno preživite poletne dni v bazenu s svojimi prijatelji in družino.

Primerno za otroke od 6. leta dalje.

Paket vsebuje tudi obliž za popravilo.

Podrobnosti:

  • dimenzije: 239 × 64 × 91 cm

OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let, zaradi majhnih delcev, ki jih otrok lahko pogoltne in se z njimi zaduši. Izdelku je priložen obliž za krpanje. Pred krpanjem izdelek očistite, prilepite obliž in počakajte 30 minut. Shranite deklaracijo za kasnejšo uporabo. Uporabljajte samo v vodi, katere globina je prilagojena otrokom in pod nadzorom odgovorne (odrasle, zmožne) osebe. Nikoli ne puščajte otroka v vodi brez nadzora! Nikoli ne puščajte otroka med uporabo izdelka brez nadzora. Vse višine vodne gladine so nevarne za otroka. Vedno bodite v bližini otroka. Izdelek ni namenjen za reševanje življenj. Ne varuje pred utopitvijo. Prosimo, da upoštevate opozorila, da se izognete nevarnosti utopitve ali drugim resnim poškodbam.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 6. leta
Dolžina 239 cm
Primerno za Za oba spola
Barva mavrični