Vode za po britju

Dobavitelj: Vivantis

  • Dobavitelj
    Vivantis
    ×
Dior Fahrenheit - voda za po britju 100 ml

Dior Fahrenheit - voda za po britju

54,10 €

Dišava za moškega, ki je odkril svojo notranjo harmonijo, svojo resnico, ki odpira vrata sveta, obogatenega s svojimi čustvi in močjo duha. Dišava, polna paradoksov – vroča, a hkrati ledena, krhka, a hkrati močna, moška in nežna hkrati.

Partner: Vivantis
Carolina Herrera 212 Sexy For Men - voda za po britju 100 ml

Carolina Herrera 212 Sexy For Men - voda za po britju

32,20 €

212 Sexy For Men je čutna dišava za sodobnega moškega, ki je privlačen, pogumen in seksi. Njegova dolgotrajna dišava izžareva skrivnostnost in prefinjenost noči v New Yorku. Note iz svežega agruma, orientalskega lesa, mandarine in bergamota izžarevajo občutek moči, moči in kakovosti.

Partner: Vivantis
Hermès Terre D´ Hermes - voda za po britju 100 ml

Hermès Terre D´ Hermes - voda za po britju

45,20 €
43,80 €

Terre D´ Hermès je orientalsko-lesna dišava za moškega, ki zna odkriti nenavadnost običajnih stvari. Moški, ki nosi to dišavo, je v vsakem trenutku čutljiv, edinstven in se mu ne da upreti. Preprosta sestava vonja po grenivki, popru, vetiveru in cedrovini potrjuje, da je lepota v preprostosti.

Partner: Vivantis
Carolina Herrera 212 VIP Men - voda za po britju 100 ml

Carolina Herrera 212 VIP Men - voda za po britju

33,80 €
31 €

212 VIP Men by Carolina Herrera je moška orientalsko-lesna dišava, ki se odpre z notami pasijonke, ingverja, popra, limete in kaviarja. Dišava nato postopoma preide v začinjeno srce z mešanico mete, džina in vodke. Podstavek skriva ambra, usnje in lesne tone.

Partner: Vivantis
Gold - voda za po britju 100 ml

Gold - voda za po britju

7 €

Dišava Denim Gold vas pušča z edinstvenim občutkom. Počutili se boste sveže in naravno. Nič vas ne more presenetiti s to dišavo.

Partner: Vivantis
James Bond James Bond 007 Cologne - voda za po britju 50 ml

James Bond 007 Cologne - voda za po britju

10,60 €
10,30 €

James Bond 007 Cologne je ciprovo-sadna dišava za moške. Glavo dišave tvorijo sočni ananas, bazilika in meta. V srcu se skriva mešanica črnega popra, brinovih jagod in muškatnega žajblja. Kompozicijo dišave zaključujejo pačuli, jantar, hrastov mah in cedra. Trgu je bila predstavljena leta 2018.

Partner: Vivantis
Black - vode za po britju 100 ml

Black - vode za po britju

6,20 €

Denim Black je lesno-cvetna dišava za moške z mošusnimi toni. Čisto cvetna glava je sestavljena iz vrtnic, jasmina in geranije. Srce je sestavljeno iz cedre, pačulija in sandalovine. Aroma je zaprta s kombinacijo ambergrisa, hrastovega mahu in kremenske labdanove smole.

Partner: Vivantis
Chanel Allure Homme - voda po holení 100 ml
1x

Chanel Allure Homme - voda po holení

63,70 €

Allure Homme je začinjena in strastna dišava, polna energije. Je bistvo moškosti. Za moške je vse stvar čutnosti in svežine. Čutnost pomeni željo, strast, odločnost. Svežina predstavlja zabavo, svobodo, umetnost bivanja.

Partner: Vivantis
Chanel Antaeus - voda za po britju 100 ml

Chanel Antaeus - voda za po britju

65,80 €

Chanel Antaeus je začinjena in strastna dišava, polna energije. Je bistvo moškosti. Je elegantna, privlačna dišava za moške, ki cenijo kakovost do najmanjših podrobnosti, za katere sta luksuz in eleganca del življenjskega sloga. Dišava je bil trgu prvič predstavljen leta 1981.

Partner: Vivantis
Dior Eau Sauvage - voda za po britju 200 ml

Dior Eau Sauvage - voda za po britju

74,70 €
65,80 €

Dior Eau Sauvage je brezčasen, klasičen citrusov vonj za moške. Eau Sauvage ponuja sveže citrusne tone in moške lesnate podtone. Postal bo vaš neprekosljivi favorit. Dišava se je začela leta 1966.

Partner: Vivantis