Visokotlačni čistilniki

Široka ponudba izdelkov iz kategorije Visokotlačni čistilec. Na mimovrste=) lahko poleg vrtne opreme, tehnike in dekoracije, najdete tudi profesionalno orodje, ki bo vaše delo naredilo bolj učinkovito in zabavno.

Prikaži več
 • Naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • Svoje izdelke lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Če potrebujete pomoč, se lahko vedno obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Ne pozabite pogledati tudi izdelkov v akciji. Prav tako lahko izdelke iz kategorije Visokotlačni čistilci filtrirate po najnižji ceni ali najboljši oceni s strani drugih kupcev.

Na mimovrste=) lahko najdete več kot 300.000 izdelkov. Priporočamo pa tudi ogled podobnih kategorij kot npr. Vrtni traktor, Vse za vrt, Delovna oprema, Vrtne hiške in Delovna oblačila.

-25%
Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Home & Pipe (1.676-008.0)
107x

Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Home & Pipe (1.676-008.0)

259,99 €
192,99 €

Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Home je idealen za odstranjevanje lažje umazanije s koles, vrtnega orodja, vrtnega pohištva idr. Opremljen je s posebnim rezervoarjem za čistilno sredstvo. Čistilniku sta dodani čistili T 150 in Patio&Deck, zato boste lahko očistili velike površine hitro in brez polivanja. Priloženo ima priročno cev za čiščenje odtokov, cevi idr.

Dostava Mimovrste
-35%
Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Home & Pipe (1.676-008.0) - Odprta embalaža

Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Home & Pipe (1.676-008.0) - Odprta embalaža

259,99 €
167,98 €
Odprta embalaža

Kärcher visokotlačni čistilnik K 3 Home je idealen za odstranjevanje lažje umazanije s koles, vrtnega orodja, vrtnega pohištva idr. Opremljen je s posebnim rezervoarjem za čistilno sredstvo. Čistilniku sta dodani čistili T 150 in Patio&Deck, zato boste lahko očistili velike površine hitro in brez polivanja. Priloženo ima priročno cev za čiščenje odtokov, cevi idr. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
VonHaus visokotlačni čistilnik (2515318)

VonHaus visokotlačni čistilnik (2515318)

99,91 €

Visokotlačni čistilec VonHaus vam omogoča enostavno in udobno izpiranje umazanije in plesni. Čistilec deluje pod visokim pritiskom (90 barov) in z velikom pretokom vode (330 l/uro), zaradi česar bo odstranil tudi trdovratne madeže, kar je idealno za čiščenje žlebov, pločnikov ipd.

Dostava Mimovrste