Einhell akumulatorska vbodna žaga TE-JS 18 Li - Solo, brez baterije in polnilca (4321200)

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Einhell Naša številka: 820489

Einhell akumulatorska vbodna žaga TE-JS 18 Li - Solo, brez baterije in polnilca (4321200)

Akumulatorska vbodna žaga Einhell TE-JS 18 Li omogoča popoln nadzor nad uporabo in ustvarjanje preciznih rezov. Elektronska prilagoditev hitrosti omogoča prilagoditev materialu, za čistost in vidljivost delovnega prostora pa poskrbi LED svetilka in funkcija odpihovanja prahu. V kompletu je samostojno orodje, brez priložene baterije ali polnilca. Celoten opis

48.1
5 1

48,10 € vključno z DDV Redna cena: 75,90 €, Prihranite 27,80 € (36 %)

Naša številka: 820489

Predstavitev

Opis artikla

Einhell TE-JS 18 Li

Akumulatorska vbodna žaga Einhell TE-JS 18 Li ima vodilo z možnostjo prilagoditve, ki omogoča natančno rezanje in prilagoditev materialu. Za odlično vidljivost in čistost delovnega prostora poskrbi LED osvetlitev in praktična funkcija odpihovanja prahu.

Žaga je del družine Einhellovih orodij, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu TE-JS 18 Li Solo je ločena naprava, brez baterije ali polnilca. Lahko se ju dokupi.

western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: 18 V
  • Število rezov: 2400 min−1
  • Višina reza: 25,4 mm
  • Maks. nagib reza: 47°
  • Globina reza v les: 80 mm
  • Globina reza v plastiko: 12 mm
  • Globina reza v kovino: 10 mm
  • Teža: 1,81 kg
  • Dodatno: menjava rezil brez orodja, LED osvetlitev, sesalni priključek

Garancija: 2 leti

Video predstavitev

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Globina reza v kovino 10 mm
Globina reza v les 80 mm
Teža 1.82 kg