BERKEL Vakumirka VACUUM

BERKEL Vakumirka VACUUM

Številka: 5018877
Partnerska prodaja
BERKEL Vakumirka VACUUM za profesionalno vakumiranje mesnin MPC 469 € Celoten opis
499 €
Partner: MVD
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 2 artikla

25.9. - 26.9. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MVD

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 5018877

Predstavitev

Z Berkel Vauum aparatom bo hrana tako sveža kot takrat, ko je bila narezana

Najnovejša Berkelova izdelava: stroj za vakuumsko pakiranje hrane za domačo uporabo, s profesionalno zmogljivostjo. Evolucija za blagovno znamko, ki je rezalnike dvignila v kultni objekt. Vakuumirka je vrhunec te pozornosti za pristnost in svežino živil, ki že več kot stoletje odlikuje legendarne Flywheel rezalke. Pokrov Berkel Vakuumirke, izdelan iz nerjavečega jekla, izboljša nepogrešljiv slog rdečega Berkla, ohišje je izdelano iz ABS in uporaben za zaščito pred praskami. Dimenzije so oblikovane tako, da dosežejo najvišjo zmogljivost z najmanjšo velikostjo: skupna zasedena površina kuhinjske plošče je samo 44 cm širine in le malo več kot 23 cm v globino. V posebej majhnih prostorih, njegova omejena debelina (samo 11 cm), zagotavlja priročno shranjevanje, celo navpično.

S svojim edinstvenim in nepogrešljivim stilom je Berkel navaden gospodinjski aparat preoblikoval v inovativen objekt s prefinjenim dizajnom. Podpis, natisnjen na nerjaveče jeklo, povečuje vizualni učinek Berkel Vacuum, ki je idealen za prikaz v vaši kuhinji. Berklov vakuum aparat popolnoma dopolnjuje rezalke, kar zagotavlja ohranjanje okusov, svežino in kakovost živil, hkrati pa odpravlja nepotrebne odpadke.

Visoka tehnologija

Tehnološka oprema je bila razvita za zagotavljanje profesionalnih rezultatov, s čimer se odziva na vse zahteve. Dvojna sesalna črpalka zagotavlja daljše trajanje in skrajšuje delovne obremenitve, ki so izpostavljene stroju. Odlična hitrost pretoka zraka, ki ustreza 18 l / min, omogoča zmanjšanje delovnih časov.

Sveža živila hranite dlje časa

Berkel Vakuumirka ima tri programe zapiranja, specifične za vsako stopnjo vlažnosti hrane (suha, vlažna in zelo vlažna živila). Z dvema stopnjama hitrosti je zagotovljen večji nadzor nad stanjem vakuuma, tudi za ohranjanje zelo občutljivih živil. Druge funkcije vključujejo avtomatsko ali ročno zapiranje, ustvarjanje vakuuma v posodah in celo hiter cikel mariniranja

Enostavno in praktično

Svetlobni prikazovalnik vam omogoča, da preverite prisotnost zraka v vrečki ali je postopek vakumiranja pravilno zaključen. Praktičen predel za dodatno opremo je zasnovan tako, da pospravite majhno cev za vakuumsko zapiranje v posodah in kozarcih.

Varno s tekočinami

Berkel Vacuum je opremljen z „vlažnim“ gumbom za tekočine ali kri od mesa ali rib. Programska oprema naprave ustavi sesanje ob pravem času; skozi okno je mogoče preveriti, da do črpalke ni prišla odvečna tekočina. Z izključno funkcijo „hitrega mariniranja“, stroj ohranja vakuum za nekaj minut in nato sprošča vakuum, ki omogoča, da hrana „počiva“ 30 sekund za odlično marinado.

Vse je urejeno, brez nereda

Poseben majhen pladenj (ki ga je možno prati tudi v pomivalnem stroju) zbira tekočine, ko je Berkel Vakumirka v uporabi. Na ta način lahko uporabimo tudi najbolj vodeno hrano, ne da bi v kuhinji naredili nered. Pod pokrov se lahko vstavi rola, iz katerega se neposredno izdajajo vrečke za vakuumsko zapiranje