Fiskars Hard Face ponev, 26 cm

Fiskars Hard Face ponev, 26 cm

Številka: 1041041
Fiskars Hard Face ponev s premerom 26 cm odlikuje debelo dno z aluminjastim jedrom, ki odlično prevaja toploto. Poleg tega se lahko pohvali s posebnim premazom, ki preprečuje prijemanje hrane na ponev. Lahko jo uporabljate na vseh vrstah kuhalnikov. Celoten opis
59,99 €
56,99 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1041041

Predstavitev

Fiskars Hard Face

Hard Face ponev s premerom 26 cm spada v istoimensko linijo izdelkov znamke Fiskars, ki jih odlikujeta vrhunska kakovost in eleganten izgled. Izdelana je iz najboljših materialov in pod strogim nadzorom kakovosti. Odlikuje jo poseben troslojni premaz Hardtec™ Superior, ki skrbi, da se hrana med kuhanjem ne prijema na površino ponve. 

Elegantna črna prevleka daje ponvi sodoben matiran videz in še dodatno povečuje njeno obstojnost. Pohvali se lahko s posebej debelim dnom, ki zahvaljujoč aluminijastemu jedru odlično prevaja toploto, to pa ponvi zagotavlja enakomerno segrevanje.

Hard Face ponev je primerna za uporabo na vseh vrstah kuhalnikov, še posebej učinkovita pa je na keramičnih ploščah, na katerih se segreje 50 % hitreje in pri tem porabi do 30 % manj energije. Poseben ročaj iz bakelita ostane ves čas kuhanja hladen, v pečici pa je odporen na segrevanje do temperature 150°C.


Tehnične podrobnosti

Barva črna
Teža 1,2 kg
Prostornina 2 L
Dolžina 48,2 cm
Debelina dna 5,5 mm
Material (ročaj) bakelit
Odpornost ročaja do 150°C
Premer
Zgoraj 26 cm
Spodaj 21 cm