Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Rayher. Knjiga Manga Watercolor

Rayher. Knjiga Manga Watercolor

Številka: 13238375
Partnerska prodaja
Preprosto čarobna manga v akvarelu! S tem izčrpnim vodnikom se naučite ustvariti čudovito manga umetnost od skice s svinčnikom do končne slike. Ker priljubljenost umetnosti manga še naprej strmo narašča, Lisa Santrau, umetnica mange in stripov, začetnikom pokaže, kako s svinčnikom in akvareli – … Celoten opis
21,45 €

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Rayher Hobby & Art

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 13238375

Predstavitev

Preprosto čarobna manga v akvarelu! S tem izčrpnim vodnikom se naučite ustvariti čudovito manga umetnost od skice s svinčnikom do končne slike.
Ker priljubljenost umetnosti manga še naprej strmo narašča, Lisa Santrau, umetnica mange in stripov, začetnikom pokaže, kako s svinčnikom in akvareli – najpreprostejšimi likovnimi materiali – ustvariti subtilne in čudovite slike manga. Lisa razloži potrebne materiale in orodja, nato pa raziskuje osnove risanja mange – od barvne teorije in razčlenitve risb na osnovne oblike do telesnih proporcev in obrazov za klasične manga in chibi manga figure.
Naučili se boste skiciranja, ustvarjanja globine s senčenjem in različnih akvarelnih tehnik, vključno z izpiranjem, mokro na mokro in plastenjem, ter posebnih tehnik, ki vključujejo maskirno tekočino in inovativno tehniko „filma“ za ustvarjanje teksture in vzorcev.
Vaje, ki sledijo osnovam, raziskujejo številne tehnike, vključno s pozami manga, lasmi in očmi, nato pa spoznavajo ozadja, teksture, gradiente in drugo.
Na koncu je na voljo 12 projektov slikanja po korakih, s katerimi boste izpopolnili svoje spretnosti v umetnosti manga, s predlogami za prenos, če želite preskočiti risanje in se lotiti slikanja.
Št.strani: 144