Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Rayher. Knjiga Contem. Flowers in Mixed Media

Rayher. Knjiga Contem. Flowers in Mixed Media

Številka: 13194235
Partnerska prodaja
Nov pristop k slikanju cvetov s postopnimi demonstracijami za ustvarjanje sodobnih cvetličnih portretov in pokrajin, ki so resnično edinstvene. To je več kot ‚navodilo‘ za slikanje cvetov. Je vodnik, ki spodbuja umetnike, da raziščejo nove in vznemirljive načine ustvarjanja cvetličnih slik … Celoten opis
26,85 €

Partnerska zaloga 2 artikla

24.5.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Rayher Hobby & Art

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 13194235

Predstavitev

Nov pristop k slikanju cvetov s postopnimi demonstracijami za ustvarjanje sodobnih cvetličnih portretov in pokrajin, ki so resnično edinstvene.

To je več kot ‚navodilo‘ za slikanje cvetov. Je vodnik, ki spodbuja umetnike, da raziščejo nove in vznemirljive načine ustvarjanja cvetličnih slik, ki pokajo od individualnosti in se premikajo proti sodobnemu in impresionističnemu slogu.

Umetnica mešanih medijev Soraya French, znana po svojih veličastno živahnih cvetličnih slikah, deli skrivnosti svojega dela s strokovnimi nasveti o vseh vidikih te neskončno nagrajevane teme. Knjiga zajema:

Barve, oblike, vzorci in teksture, značilne za različne rože skozi letne čase, od svežega zelenega listja spomladi do bogatih rdečih in zlatih odtenkov jeseni.
Kako vključiti rože tako v tihožitja kot v krajinske slike, upodobljene v gozdovih, morskih pokrajinah, travnikih in živih mejah ter vazah.
Kako sestaviti popolno paleto za barvanje cvetov in kako zmešati živahne sekundarne barve, subtilne odtenke in naravno zeleno.
Ogromna ponudba slikarskih materialov, ki so danes na voljo, od tradicionalnih akvarelov do živo obarvanih voščenih pastel do inovativnih teksturnih medijev.
Skrivnosti dobre kompozicije in kako voditi oko okoli slike, dajati občutek za ritem in gibanje, hkrati pa ohranjati enotnost in harmonijo.
Knjiga je polna vznemirljivih novih idej in ilustrirana z osupljivimi primeri Sorayinega lastnega dela, bo vaše slikanje dvignila na novo raven in vam pomagala najti svoj edinstven vizualni glas.