Najdeno: 23

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Pro Kennex športna torba Single Bag, rdeča
17,09 €

10,10 €

Športna torba Single Bag blagovne znamke Pro Kennex rdeče barve je izdelana iz neverjetno lahkega materiala, zato vas pri nošenju ne bo ovirala. Vanjo lahko pospravite loparje za badminton in squash., v večji predelek pa lahko zložite vaša oblačila. Ima priročen naramni trak in ročaj za nošenje.


Cornilleau nahrbtnik Fittcare
32,90 €

30,20 €

Trenutno ni na zalogi

Športen in vsestranski nahrbtnik Fittcare vas bo presenetil s praktičnostjo, saj nudi veliko prostora za hrambo vseh potrebnih stvari in vas bo spremljal ne le pri vaših športnih aktivnostih, ampak tudi na potovanjih in v šoli.


Tecnifibre nahrbtnik Tecnifibre T-Rebound
39,96 €

36,40 €

Trenutno ni na zalogi

Ženski nahrbtnik TecnifibreT-Rebound je izdelan iz vzdržljivega in lahkega materiala. Predali so posebej prilagojeni tako, da ga lahko ob tenisu uporabljate tudi za ostale športne aktivnosti, kakor tudi v vašem vsakdanu.


Tecnifibre nahrtbnik Squash, zelen
59,95 €

56,95 €

Trenutno ni na zalogi

Športen in vsestranski nahrbtnik Tecnifibre Squash vas bo presenetil s praktičnostjo, saj vas ne bo spremljal le na športnih aktivnostih, ampak tudi na potovanjih, ob obisku fitness centrov in v šoli.


Victor Multithermo 9037 Mint torba
69,91 €

63,70 €

Trenutno ni na zalogi

Torba Victor 9037 Mint je izdelana iz zelo obstojnih in kvalitetnih materialov. Ločen predal za copate, odlično ločuje mokre copate od ostale opreme.


Victor nahrbtnik 9106
45,01 €

41,30 €

Trenutno ni na zalogi

Moderen in vsestranski nahrbtnik Victor je idealen za športne aktivnosti kot so badminton, squash, tenis, crossminton ali druge športe.