Atomic Ski Sleeve torba za smuči-15%
35,50 € 29,99 €

Odlična cena

Praktična torba za klasične smuči. Atomic Ski Sleeve je dovolj dolga za shranjevanje 1 para smuči in smučarske palice. Skrajšanje po potrebi je mogoče z zapiranje na zvijanje. Izdelana je iz vodoodpornega materiala. Ramenska naramnica za možnost lažjega prenašanja.

Atomic torba za smuči Double Ski Bag Black/White, črno-bela
69,70 € 57,50 €

Prilagodljiva obdelava za klasične smuči se povsem preprosto odpira. Atomic Double Ski Bag Black/White – torba je dovolj dolga, da lahko sprejme 2 para smuči ter smučarske palice. Dostopnost iz 2 območij, z dodatno konico, ki jo je mogoče odpreti Izdelana iz vodoodpornega materiala. Naramni trak za bolj udobno prileganje.

FISCHER torba za smučarske čevlje in čelado Alpine Eco
39,99 € 38,90 €

Zadnji kos!

Fischer Alpine Eco torba za smučarske čevlje in čelado je opremljena z naramnico, dvojno zadrgo, ločenim žepom za čelado in smučarska očala ter trdnim dnom. Primerna je za 1 par čevljev.

Atomic Boot & Helmet Bag torba za smučarske čevlje in čelado
41 €

Praktična torba za smučarske čevlje in čelado. Zapiranje na dvosmerno zadrgo. Razdeljeni notranji predali. Atomic Boot & Helmet Bag je izdelana iz odpornega poliestra 600D. Torba se zaradi ramenskega traku nosi udobno, njena prednost pa je pralna notranjost.

Atomic Boot Bag 2.0 torba za smučarske čevlje-21%
25,40 € 19,99 €

Odprodaja

Torba za smučarske čevlje iz posebnega materiala, ki odbija vodo. Ramenska naramnica za udobnejše prenašanje lahko nastavite po potrebi. Odličen dostop s sprednje strani z zapiranjem na dvojno zadrgo. Atomic Boot Bag 2.0 olajšuje prenašanje sicer težkih smučarskih čevljev.

Atomic Ski Bag torba za smuči
60,50 € 51,99 €

Odlična cena

Prilagodljiva torba za klasične smuči z odpiranjem. Atomic Ski Bagje dovolj dolga za shranjevanje 1 para smuči in smučarske palice. Odprete jo lahko na 2 mestih, poleg tega ima snemljivo špico. Izdelana je iz vodoodpornega materiala. Ramenska naramnica za možnost lažjega prenašanja.

FISCHER torba za smuči ALPINE RACE - 1 par, 190 cm-20%
49,99 € 39,90 €

Odlična cena

Fischer torba, primerna za 1 par smuči velikosti 190 cm, se ponaša z nastavljivo dolžino (175–190 cm) ter širokimi in priročnimi ročnimi pasovi, ki vam bodo olajšali prenašanje smuči.

Thule torba za smuči Roundtrip
99,95 € 80,43 €

Thule torba za smuči Roundtrip bo poskrbela za zaščito vaših smučk. V dolžino meri 192 cm. Vanjo lahko pospravite en par smuči za alpsko smučanje.