Najdeno: 12

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Gorenje toplotna črpalka TC 100 ZNT, z vodenim zrakom, nizko temperaturna
1.184,40 €

1.006,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Toplotna črpalka TC100 ZNT je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.


Gorenje toplotna črpalka TC 80 ZNT, z vodenim zrakom, nizko temperaturna
1.132,90 €

962,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Toplotna črpalka TC80 ZNT je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 12 kW (HM121M.U32)
5.457,06 €

4.899 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 12 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 14 kW (HM141M.U32)
5.587,60 €

4.999 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 14 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 16 kW (HM161M.U32)
5.846,24 €

5.249 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 16 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 5 kW (HM051M.U42)
3.247,64 €

2.899 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 5 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 7 kW (HM071M.U42)
3.508,72 €

3.149 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 7 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 9 kW (HM091M.U42)
3.768,58 €

3.299 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 9 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


Gorenje toplotna črpalka TC 100 Z, z vodenim zrakom
1.049 €

796 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Toplotna črpalka TC100 Z je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.


Gorenje toplotna črpalka TC 120 Z, z vodenim zrakom
1.099 €

926,60 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Toplotna črpalka TC120 Z je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.


Gorenje toplotna črpalka TC 80 Z, z vodenim zrakom
999 €

842,30 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Toplotna črpalka TC80 Z je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.