Aqualux toplotna črpalka, 4,5 kW, 0-15 m3
895 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Toplotna črpalka Aqualux z močjo 4,5 kW omogoča visoko učinkovitost ogretja bazenske vode. Ponaša se z uporabo napredne tehnologije in enostavno montažo. Primerna je za uporabo od maja do septembra, za bazen do 15 m3 ob dodatni uporabi solarnega pokrivala.


Aqualux toplotna črpalka, 7,5 kW, 0-25 m3
1.395 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Toplotna črpalka Aqualux z močjo 4,5 kW omogoča visoko učinkovitost ogretja bazenske vode. Ponaša se z uporabo napredne tehnologije in enostavno montažo. Primerna je za uporabo od maja do septembra, za bazen do 25 m3 ob dodatni uporabi solarnega pokrivala.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 12 kW (HM121M.U32)
5.457,06 €

4.899 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 12 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 14 kW (HM141M.U32)
5.587,60 €

4.999 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 14 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 16 kW (HM161M.U32)
5.846,24 €

5.249 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 16 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 5 kW (HM051M.U42)
3.247,64 €

2.899 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 5 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 7 kW (HM071M.U42)
3.508,72 €

3.149 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 7 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


LG toplotna črpalka Therma V, monoblok izvedba, 9 kW (HM091M.U42)-20%
3.768,58 €

2.999 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Enofazna inverterska toplotna črpalka LG Therma V z močjo 9 kW v monoblock (enodelni) izvedbi. Črpalka je brez notranje enote in je primerna za stanovanja ali hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Po energijski učinkovitosti je vodilna v svojem razredu, saj kombinacija inverterske tehnologije in pametnih funkcij podaljšuje njeno življenjsko dobo. Vložena sredstva se vam bodo hitro povrnila. Ogreva tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah (do –20°C). Temperatura ogrevalne vode doseže 57°C, zato je črpalka primerna tudi za radiatorsko ogrevanje. Montaža je enostavna.


Gorenje toplotna črpalka TC 100 Z, z vodenim zrakom
1.049 €

796 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Toplotna črpalka TC100 Z je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.


Gorenje toplotna črpalka TC 120 Z, z vodenim zrakom
1.099 €

926,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Toplotna črpalka TC120 Z je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.


Gorenje toplotna črpalka TC 80 Z, z vodenim zrakom
999 €

842,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Toplotna črpalka TC80 Z je odlično nadomestilo za dotrajan električni grelnik vode, saj zavzame v primerjavi z ostalimi toplotnimi črpalkami malo prostora, poleg tega pa je tudi energijsko zelo učinkovita.