Electrolux sušilni stroj EW7H438B

Electrolux sušilni stroj EW7H438B

Številka: 1132400
Electrolux sušilni stroj s toplotno črpalko je zasnovan s sistemom „GentleCare“, s pomočjo katerega oblačila na otip dlje časa ostanejo kot nova. Perilo suši pri za skoraj polovico nižji temperaturi kot ostali sušilni stroji, zaradi česar le-to nikoli ni izpostavljeno nepotrebni toploti. Celoten opis
595,33 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

26.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1132400

Predstavitev

5 let garancije

Ob nakupu izbranih modelov Electrolux vgradnih aparatov bele tehnike, štedilnikov, pomivalnih strojev, pralnih, sušilnih in pralno-sušilnih strojev v obdobju od 1.2.2021 do 31.7.2021 lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na aparat pod določenimi pogoji.

Po nakupu svoj aparat registrirajte na spletu. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje 1 mesec po zaključku promocije – do 31.8.2021.

V kolikor je bila registracija uspešno oddana, boste prejeli certifikat za 5-letno garancijo (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije).

Za uveljavljanje garancije veljajo splošni pogoji in pravila.

Electrolux: 5 let garancije

slika

Sistem »GentleCare« posuši perilo pri skoraj za polovico nižji temperaturi kot običajni sušilni stroji, zaradi česar le-to nikoli ni izpostavljeno nepotrebni toploti. 

Sistem »SensiCare« prilagodi čas sušenja stopnji vlage vsake količine perila, s čimer prihranite čas in energijo, kakovost nege pa pri tem ostane na najvišjem nivoju. 


Filtrirni sistem »EcoFlow« je lahko dosegljiv in se hitro očisti. Vzdrževanje je zares enostavno! Prepričani ste lahko, da zrak vseskozi učinkovito kroži. 

Funkcija »Dodatno obračanje bobna« med sušenjem zagotavlja premikanje bobna v obe smeri, zaradi česar se oblačila ne prepletajo. To pomeni, da so oblačila enakomerno posušena in bolj gladka. 

uživajte


slika

Funkcija »Zamik vklopa« poskrbi za nastavitev začetka sušenja, kar pomeni, da se sušilni stroj popolnoma prilagodi vašemu urniku. Preprosto vnesite želeni čas samodejnega začetka sušenja, ostalo pa bo opravil stroj. 


Dotični sušilni stroj se ponaša z zmogljivostjo 0,8 kg, senzorskim nadzorom, ki zagotavlja odlične rezultate sušenja in popoln nadzor, možnostjo podaljšanja časa sušenja, programom za bombaž: suho za v omaro, zelo suho, za lažje likanje, programom za sintetiko: suho za v omaro, zelo suho, za lažje likanje.

S sušilnim strojem s toplotno črpalko lahko dosežete tudi do 40% manj porabe električne energije. 

uživajte

slika

Indikator za sušenje preprečuje mečkanje perila, poskrbi za ohlajanje in sušenje. Sušilni stroj pa ima še indikator za kondenzator, filter in posodo za vodo. 

Podnožje sušilnega stroja sestavljajo štiri nastavljive nogice. 


Tehnične podrobnosti

Tehnologija sušenja sušenje s toplotno črpalko
Zmogljivost sušenja 8.0 kg
Razred energijske učinkovitosti A+
Sistem motorja asinhroni
Prostornina bobna 118
Glasnost 66 dB(A)
Zunanje mere 850 × 600 × 600 mm
Razred kondenzacijske učinkovitosti B
Poraba energije pri sušenju 1000 (obr./min): 2,6
Letna poraba energije 309 kWh
Dolžina kabla 1,45 m
Moč 230 V
Varovalka 5 A
Frekvenca 50 mHz
Smer zapiranja vrat levo (možnost spremembe smeri odpiranja)
Prostornina kondenzacijske posode 5,28 l
Posebni programi posteljnina, bombaž Eko, bombaž, občutljivo perilo, jeans, odeja, mešano, osveževanje, svila, športna oblačila, sintetika, volna

Garancija: 2 leti