Candy CSOE H10A2TE-S sušilni stroj

Candy CSOE H10A2TE-S sušilni stroj

Številka: 3045034
Dodatnih 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo POPUST10. Akcija velja do 29. 5. 2022 oz. do odprodaje zalog.
Prostostoječi sušilni stroj Candy CSOE H10A2TE-S z zmogljivostjo sušenja 10 kg se uvršča v A++ energijski razred in prostornino 125 litrov za sušenje. Izbirate lahko med 16 programi ter ponuja možnost hitrih programov ki lahko trajajo najmanj 30 minut in največ 90 minut.
Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
Dostava Mimovrste
449,90 €
Vključno z DDV

Pri dobavitelju

30.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
1.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 3045034

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o. vam poleg 2 let splošne garancije omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Candy 5 let garancije

Candy CSOE H10A2TE-S sušilni stroj

Prostostoječi sušilni stroj Candy CSOE H10A2TE-S z zmogljivostjo sušenja 10 kg se uvršča v A++ energijski razred in prostornino 125 litrov za sušenje. Izbirate lahko med 16 programi ter ponuja možnost hitrih programov ki lahko trajajo najmanj 30 minut in največ 90 minut. Ima Woolmark certifikat, s čimer ni tveganja da bi se volnena oblačila poškodovala.

Ponuja možnost daljinskega upravljanja preko aplikacije simply-Fi. Svoj najljubši program lahko izberete s funkcijo NEW FAVOURITE

 Candy CSOE H10A2TE-S sušilni stroj

Smart Pro

 Smart Pro

Sušilni stroj Candy Smart Pro je pametna izbira za prihranek časa. Vsestranski, hiter in zanesljiv sušilec Candy Smart Pro vam ponuja popolno izbiro hitrih programov, ki perilo posušijo v manj kot 90 minutah. 

Brez skrbi za volnena oblačila

 Brez skrbi za volnena oblačila

Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo. 


Maksimalna prilagodljivost

S funkcijo zakasnitve vklopa lahko začetek sušenja zamaknete za največ 24 ur. Vklop zamaknite v nočne ure, da prihranite pri stroških energije, ali katerikoli čas, ki vam najbolj ustreza.

Z dotikom do najljubšega programa

Z dotikom do najljubšega programa

Zakaj bi vsakokrat razmišljali kateri je vaš najljubši program? S funkcijo NEW FAVOURITE si ga lahko shranite in nato takoj uporabite pri naslednjem pranju.

Primeren za vse vrste perila

Primeren za vse vrste perila

Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljivih.

Prihranite energijo in denar

Prihranite energijo in denar

Candy skrbi za okolje in vašo denarnico. Sedaj lahko v sušilnem stroju posušite tudi manjše količine perila, saj je Candy poskrbel, da z novim sistemom prihranite do 70 % pri času in energiji. Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zaključijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne količine brez potrate energije in časa.


Svet povezanih funkcij

 Svet povezanih funkcij

Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja. 

Aplikacija hOn: najpametnejša izkušnja sušenja perila

 Aplikacija hOn: najpametnejša izkušnja sušenja perila

Z aplikacijo Candy hOn uporaba sušilnega stroja še nikoli ni bila tako preprosta in pametna! Odprite aplikacijo in uživajte v široki paleti programov, funkcij, nasvetov in statistike uporabe. Poleg tega lahko aparat upravljate na daljavo, kjer koli že ste, preko pametnega telefona ali pametnih zvočnikov, kot sta Google Home in Amazon Alexa. 


Statistika uporabe in vzdrževanje

Statistika uporabe in vzdrževanje

Kako nadzorovati porabo? Preprosto odprite aplikacijo hOn in spremljajte statistiko in poročila o porabi v realnem času, da izboljšate svoje navade uporabe stroja. Da bi podaljšali življenjsko dobo aparata in zagotovili odlično delovanje v prihodnjih letih, vam aplikacija pošilja tudi pametne opomnike o vseh potrebnih vzdrževalnih dejavnostih.

Stroj vam sam predlaga izbiro programa sušenja

Stroj vam sam predlaga izbiro programa sušenja 

Sušenje še nikoli ni bilo lažje! V aplikacijo vnesete podatke o vrsti tkanin in želeni stopnji suhosti in stroj vam bo predlagal idealen program. Druga možnost pa je uporaba funkcije Syncro, s katero vam aplikacija sporoči, kateri je najboljši program sušenja za perilo, in nastavi pravilno trajanje sušenja glede na težo perila in takrat končan cikel pranja. Te pametne funkcije vam omogočajo, da svojo napravo upravljate na najpreprostejši način, hkrati pa prihranite porabo energije, čas in trud.

Funkcija Snap&Dry

Funkcija Snap&Dry

Pranje in sušenje perila je s funkcijo Snap&Dry še pametnejše! Na koncu pranja preprosto fotografirajte svoja mokra oblačila v bobnu in ugotovite, kateri je najboljši in najhitrejši program sušenja. Tako lahko prihranite čas in denar.

Programi

Programi

Idealna rešitev za vse potrebe! Odprite aplikacijo Candy hOn in izbirajte med več kot 40 programi, ki vam omogočajo, da hitro posušite svoja oblačila do najboljše stopnje. Prav tako si lahko svojo rutino nege perila organizirate tako, da shranite najpogosteje uporabljene programe in si nastavite opomnike o koncu sušenja.


Manj zmečkano perilo

 Manj zmečkano perilo

Za likanje potrebujete pol manj časa. Pametni senzor funkcije Super Easy Iron zazna pravo raven vlage v perilu, zaradi izmeničnega gibanja bobna pa je perilo manj zmečkano. 

Udobno in priročno

 Udobno in priročno

EasyCase je enostavno odstranljiva kondenzacijska posoda na vratih sušilnega stroja. Ergonomska oblika, praktičen ročaj in preprosto praznjenje omogočajo, da ponovno uporabite vso s sušenjem zbrano vodo, na primer za likanje ali zalivanje rastlin. 


Popolna izbira hitrih programov

Popolna izbira hitrih programov

Candy ponuja široko izbiro hitrih programov, od 30 do 90 minut, primernih za vsakodnevno sušenje. Vsestranski, hiter in zanesljiv, ta sušilni stroj je najboljša rešitev, kako najbolje porabiti čas in denar. 


Prihranite čas in energijo

Candy tehnologija omogoča sočasno uporabo sušilnega in pralnega stroja ali drugih aparatov, ne da bi pri tem prišlo do prekomerne porabe energije. Brez omejitev, da doma prihranite čas in energijo. 

 Prihranite čas in energijo

Manj napora za polnjenje in praznjenje stroja

Manj napora za polnjenje in praznjenje stroja 

Candy rešitev sedaj zagotavlja maksimalno udobje z minimalnim naporom pri sušenju perila: sušilni stroj z višjimi vrati. Poslovite se od bolečin v hrbtu, ko polnite in praznite stroj, saj so vrata stroja sedaj za 3,5 cm višja kot pri standardnih modelih. 


Glavne lastnosti

 • Visoka odprtina bobna
 • Program za volno
 • Zamik vklopa
 • Dodatne vsebine preko aplikacije
 • Funkcija spomina
 • Hitri programi
 • Dodatni programi
 • Funkcija Easy Iron
 • Sistem toplotne črpalke
 • Posoda EasyCase
 • Detektor teže

Tehnične podrobnosti

Glavne značilnosti
Tip sušilnega stroja toplotna črpalka
Vgradni/prostostoječi prostostoječi
Zmogljivost (kg) 10

Tehnični podatki
Povezljivost napredno upravljanje na daljavo in dodatne vsebine
IoT App hOn
Material bobna galvanizirano
Prostornina bobna 125
Pozicija kondenzacijske posode rezervoar v vratih
Elektronika 5D
Napetost (V) 220–240
Nastavljive nogice da
Vrsta vtiča Schuko

Program in funkcije
Woolmark certifikat da
Število programov 15+1
Možnost zamika vklopa da (do 24h)
Indikator konca programa da

Videz
Barva bela
Barva/material vrat belatd>
Vrata prozorna s posodo Easycase

Zmogljivost
Energijski razred A++
Letna poraba električne energije (kWh) 282
Razred učinkovitosti kondenziranja B
Poraba energije električne lase, polne obremenitve-NEW (2010/30) 2,48
Poraba energije električne lase, delne obremenitve-NEW (2010) 1,18

Mere
Višina z zgornjo ploščo (cm) 85
Dimenzije (Š x G) 59,6 × 58,5 cm
Dimenzije zapakiranega produkta (V x Š x G) 89 × 65 × 62 cm
Bruto teža (kg) 43
Neto teža (kg) 41,2

Garancija: 2 leti