Bosch WTR85V10BY sušilni stroj

Bosch WTR85V10BY sušilni stroj

Številka: 1255981
Bosch sušilni stroj WTR85V10BY ima zmogljivost sušenja 8 kg. Odlikuje ga tiho delovanje. Opremljen je z LED zaslonom za enostavno uporabo. Celoten opis
769,90 €
579,90 €
-24%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1255981

Predstavitev

Izjemna učinkovitost

Kondenzacijski sušilni stroj Bosch s toplotno črpalko se ponaša z energijskim razredom A++ in tihim delovanjem 65 dB. Zahvaljujoč novim stranicam aparata AntiVibration, je delovanje tišje, hkrati pa nudijo tudi večjo stabilnost in manj variacij. Poleg tega ima SensitiveDrying sistem, ki poskrbi za mehko in enakomerno sušenje. Opremljen je z EasyClean filtrom, ki je preprost za vzdrževanje, saj ga preprosto operete. Upravljanje sušilnega stroja je izjemno preprosto, LED zaslon pa vam prikaže preostali čas programa, funkcije in stopnjo programa. 

Izjemna učinkovitost

Prilagodljivo delovanje

Stroj ponuja veliko različnih programov, ki si jih zberete po lastnih željah ter potrebah. Ima poseben program za občutljivo perilo, kot so volnena oblačila. Izbirate lahko med programom za mešano perilo, brisače, sušenje puha, športnih oblačil ter srajc. S posebnimi TouchControl tipkami boste lahko izbirali med nežnim sušenjem, enostavnim za likanje, izbirali dolžino programa, začasno ustavili program ali nastavili kasnejši vklop. Bosch sušilni stroj je opremljen z indikatorjem za čiščenje filtra in indikatorjem polne kondenzacijske posode. Na zaključek programa vas bo opozoril zvočni signal

Prilagodljivo delovanje

Tehnologija AutoDry

S sušilnim strojem boste sedaj lahko izredno nežno posušili perilo do stopnje suhosti, ki jo želite. Tehnologija AutoDry prinaša inteligentne senzorje, ki poskrbijo za natančen nadzor procesa sušenja in zagotovijo, da se perilo posuši v skladu z vašimi željami. Lahko izbirate med rahlo vlažnim perilom, ki je odličen za lažje likanje, ali pa popolnoma suho perilo za takojšnje zlaganje v omaro.

Popolne rezultate sušenja je težko doseči. Bosch aparati s sistemom AutoDry do želene stopnje suhosti posušijo do 10 kg perila. Imajo tipala, s katerimi merijo temperaturo in vlažnost, s tem pa zaščitijo perilo pred pretirano visokimi temperaturami, prekomernim sušenjem in krčenjem. 

Tehnologija AutoDry

Tehnične podrobnosti

Energijski razred A++
Letna poraba energije 235 kWh
Zmogljivost sušenja 8 kg
Filter EasyClean
Dimenzije (V x Š x G) 84,2 × 59,8 × 63,6 cm
Glasnost 65 dB
Prostornina bobna 112 l
Teža 46,7 kg
LED zaslon da

Garancija: 2 leti