Braun urejevalnik brade BT 7040

Braun urejevalnik brade BT 7040

Številka: 1361340
Ustvarite različne sloge brade z novim polnilnim urejevalnikom Braun BT7040. Ponuja 39 nastavitev dolžine in rezila, ki ostanejo ostra celotno življenjsko dobo aparata ter zagotavljajo skrajno natančnost za enakomerno striženje. Celoten opis
91,99 €
Vključno z DDV
55,84 €
-39%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1361340

Predstavitev

slika

Ustvarite različne sloge brade z novim polnilnim urejevalnikom Braun BT7040. Ponuja 39 nastavitev dolžine in rezila, ki ostanejo ostra celotno življenjsko dobo aparata ter zagotavljajo skrajno natančnost za enakomerno striženje.

Li-Ion baterija ima v primerjavi s prejšnjim modelom (BT3040) za 150 % daljši čas delovanja.

Moški urejevalnik brade/aparat za striženje je v celoti primeren za čiščenje z vodo. Omogočena je uporaba s priključno vrvico ali brez nje za maksimalno fleksibilnost. 


2 glavnika za prirezovanje in natančno kolesce nudijo 39 nastavitev dolžine od 0,5 do 20 mm, kar vam omogoča kakršenkoli slog brade ali pričeske.

ostrimi rezili, ki trajajo celotno življenjsko dobo aparata, mini brivnikom z mrežico in natančnim prirezovalnikom urejevalnik brade Braun zagotavlja skrajno natančnost. Z brezplačnim brivnikom Gillette Fusion5 ProGlide za gladko britje.

uživajte

slika

Nekajdnevna brada, kratka brada in striženje las: Glavnik za kratke brade vam pomaga urejati kratke do srednje dolge brade (0,5–10 mm) in celo ostriči lase. Za prirezovanje na še krajšo dolžino (0,5 mm) odstranite glavnik. Natančno kolesce vam omogoča, da dosežete natančno želeno dolžino v korakih po 0,5 mm.

Dolga brada in striženje las: Urejajte dolgo brado ali pričesko z glavnikom, ki nudi nastavitve 11–20 mm. Natančno kolesce vam omogoča, da dosežete natančno želeno dolžino v korakih po 0,5 mm. 

Oblikovanje robov in natančno prirezovanje: Odstranite glavnik in uporabite kovinska rezila za oblikovanje natančnih linij in robov. Za manjša območja lahko uporabite tudi nastavek za natančno prirezovanje.

Gladko in natančno britje: Vrat, lica in obraz gladko obrijte z brivnikom Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo FlexBall. Za manjša območja lahko uporabite tudi mini brivnik z mrežico.


Motor s samodejnim zaznavanjem: Zagotavlja stalno hitrost rezanja, kar omogoča 100-odstotno učinkovitost prirezovanja na vseh vrstah brade. Brez neprijetnega vlečenja.

Li-Ion baterija z enim polnjenjem, ki traja 1 uro, zagotavlja 100 minut nemotene uporabe. Ponuja tudi 5-minutno hitro polnjenje za eno urejanje.

V celoti primeren za čiščenje z vodo: Enostavno čiščenje pod tekočo vodo.

Vrečka z zadrgo in stojalo za polnjenje: Svoje nastavke hranite skupaj in s priročnim prenosnim polnilnikom poskrbite, da baterija nikoli ni prazna.

uživajte

Vsebina paketa

  • 1× polnilni urejevalnik brade – BT7040
  • 2× glavnik za 39 nastavitev dolžine (0,5–20 mm)
  • 2× nastavek – natančni prirezovalnik in mini brivnik z mrežico
  • 1× brezplačni brivnik Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo Flexball za gladko britje
  • 1× polnilna enota s kablom za polnjenje
  • 1× vrečka z zadrgo
  • 1× ščetka za čiščenje
  • 1× navodila za uporabo
  • 1× garancija

Tehnične podrobnosti

Barva črna, siva
Glavniki 2 glavnika za 1–20 mm
Prirezovalnik polne velikosti DA (v celoti kovinski)
Mini brivnik z mrežico DA
Natančni prirezovalnik DA
Nastavitve dolžine 39
Število nastavkov 5
Čas delovanja/polnjenja 100 minut prirezovanja = povsem napolnjen v 1 uri, 5-minutno hitro polnjenje
Uporaba s priključno vrvico in brez nje DA
Dimenzije paketa 25,2 × 6,15 × 22,5 cm
Teža 0,59 kg

Garancija: 2 leti

Braun Joze ve