Hauck Sit N Fold Exploring in Classic otroški jedilni stolček

Hauck Sit N Fold Exploring in Classic otroški jedilni stolček

70,30 €
65,80 €
Odlična cena

Praktični jedilni stolček Sit N Fold Exploring in Classic znamke Hauck bo navdušil tako mlade kot stare, ne samo z dizajnom z Medvedkom Pujem, temveč tudi s svojimi funkcijami. Možnost nastavljanja naslonjala in pladnja po potrebah otroka. Po obroku ga lahko enostavno zložite, tako da ne bo zavzel preveč prostora.

Dostava Mimovrste
Summer Infant otroški prenosni stolček Pop ´n Sit, Aqua

Summer Infant otroški prenosni stolček Pop ´n Sit

51,10 €
45,20 €
Odlična cena

Otroški prenosni stol Pop ´n Sit by Summer Infant je primeren doma in za potovanja. Eleganten stol ima več načinov uporabe. Uporabite ga lahko doma, na vrtu, pa tudi v restavraciji ali na plaži. Lahko ga pritrdite na jedilni stol ali pa ga uporabite za otroške mize.

Dostava Mimovrste
Summer Infant otroški sedež Learn To Sit

Summer Infant otroški sedež Learn To Sit

78,60 €
75,60 €
Odlična cena

Poletni sedež Learn To Sit by Summer Infant je primeren za otroke, ki se začnejo učiti sedeti. Sedež ima 3 položaje, ki jih izberete glede na trenutne otrokove gibalne sposobnosti. Sedež lahko enostavno zložite in ga vzamete kamor koli.

Dostava Mimovrste
Top Mark stol za hranjenje iz eko usnja ROBIN, črn
2x

Top Mark stol za hranjenje iz eko usnja ROBIN

131,12 €

Ta razkošen visok stol ROBIN je primeren za otroke od 6 do 36 meseca in je opremljen z odstranljivim in nastavljivim pladnjem. Stol je nastavljiv po višini (7 položaj), zato ga lahko postavite k vsaki mizi. Naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev vključno z načinom spanja. Je lahek in zložljiv, zato v zloženem položaju zavzame zelo malo prostora. Na voljo je s standardnim pet-točkovnim varnostnim pasom, vključno s ščitniki za telo.

Dostava Mimovrste
Summer Infant Multifunkční sedátko SuperSeat - Teal
4x

Summer Infant Multifunkční sedátko SuperSeat - Teal

64,24 €
63,20 €
Odlična cena

Sedež v sobi skriva 4 različne funkcije, ki bodo spremljale vašega otroka od 6. meseca do 3. leta starosti. Ponuja 360° vrtenje in se lahko uporablja kot sedež za hranjenje, sedež za igro z zabavnim pultom ali samostojni sedež.

Dostava Mimovrste
CAM prehranjevalni stolček Smarty Pop Col. 242
14x

CAM prehranjevalni stolček Smarty Pop Col.

56,54 €

Lahek, kompakten stolček Cam Smarty Pop z nastavljivo višino sedenja v 4 stopnjah. Snemljiva jedilnica/prehranjevalni pult. V celoti pride prav ob potovanjih. Raste skupaj z vašim otrokom.

Dostava Mimovrste
CAM stolček za hranjenje I-Dea, moder
17x

CAM stolček za hranjenje I-Dea

79,99 €
72,94 €

Stolček za hranjenje Cam I-Dea 2014 je pralen stolček z mehko oblazinjenim sedežem in naslonjalom, kar vašemu malčku zagotavlja popolno udobje med hranjenjem. Pladenj za hrano je prostoren, zato boste malčku lahko postregli celoten obrok.

Dostava Mimovrste
ZOPA Nuvio jedilni stolček, Blush pink
2x

ZOPA Nuvio jedilni stolček

119,66 €

Otroški večnamenski jedilni stolček Nuvio znamke Zopa je primeren za otroke od 6. meseca starosti. Ta funkcionalen stolček s sodobnim dizajnom ima več načinov uporabe. Uporabite ga lahko kot klasičen visoki jedilni stolček, nizek stol za starejše otroke, stolček za na klasičen jedilni stol (booster) ali kot barsk stol za odrasle.

Dostava Mimovrste
-23%
Inglesina otroški stolček Fast, krem
33x

Inglesina otroški stolček Fast

68 €
52,30 €
Odlična cena

Prenosljiv in praktičen stolček Fast bo poskrbel za družinsko druženje ob jedi kjerkoli si boste zaželeli. Stolček lahko namestite na mize do debeline 8,5 cm. Je zložljiv, zato ga boste zlahka prenašali.

Dostava Mimovrste
Babymoov Up&Go prenosni jedilni stol Smokey
4x

Babymoov Up&Go prenosni jedilni stol Smokey

41,63 €

Babymoov prenosni jedilni stol Up&Go Smokey je nastavljiv po višini od 7 do 14 cm. Potovati s tem stolom bo enostavno. Prevleka je praktično odstranljiva in jo je mogoče oprati. Stol je zasnovan za otroke, ki sedijo sami do približno 3 leta starosti (do 15 kg).

Dostava Mimovrste

Otroški stoli

Pri izbiri otroškega stola upoštevajte višino otroka. Otroški pisalni stol bi moral imeti prilagodljivo višino sedala, ki naj bi omogočala, da se otrok s celimi stopali dotika tal. Naj kaj velja še paziti pri izbiri otroškega stola?

Plastičen otroški stol

 • Otroški stol iz plastike je običajno prvi stol, na katerega se otrok med jedjo ali ustvarjanjem samostojno usede. Običajno je na voljo v kompletu z otroško mizo. Višina sedala je 25 cm, nosilnost stola pa praviloma znaša 25 kg. Primeren je tudi za zunanjo uporabo na vrtu kot otroško pohištvo.

Otroški stol za pisalno mizo

 • Pisarniški stol za otroke je običajno opremljen s kolesci in ima nastavljivo višino sedala. Konstrukcija je brez naslonov za roke. Oblazinjenje sedala in naslonjala je izdelano iz zračnega materiala.

Rastoči otroški stol

 • Rastoči stol omogoča spreminjanje in prilagajanje višine in globine sedala, nastavljivi so tudi nasloni za roke. Rastoči stol je primeren za šolarje začetnike in prvo otroško mizo. Idealen je do višine približno 150 cm in ga otrok lahko uporablja več let.

Ergonomski otroški stol

 • Ergonomski otroški stol za zdrav način sedenja je primeren za otroke, ki zaključujejo osnovno šolo, in dijake. V srednji šoli se pričakuje, da bo otrok za mizo preživel večje število ur.

Ergonomski otroški stol omogoča:

 • nastavitev višine naslonjala
 • prilagajanje naslona za glavo
 • pomikanje ledvenega naslona
 • nagibanje sedala
 • spreminjanje višine naslonov za roke

Otroški stol glede na njegove značilnosti

 • Višina sedala – otrok mora med sedenjem doseči tla s celimi stopali
 • Razpon nastavitve – možnost nastavitve višine in globine tako, da stol ustreza rasti otroka
 • Vzdrževanje – odstranljive in pralne prevleke oziroma material, enostaven za vzdrževanje
 • Varnost – skladnost s standardi glede zasnove in varnostnih zahtev, dolga garancijska doba
 • Enostavno upravljanje – otrok bi moral imeti možnost samostojno spreminjati višino in prilagajati nastavitve stola