VOX electronics IVA1-09IR klimatska naprava

VOX electronics IVA1-09IR klimatska naprava

Številka: 2450169
Odlična cena
VOX-Electronics klimatska naprava IVA1–09IR sodi v energijski razred A++/A+. Ima zmožnost hlajenja z močjo 2,6 kW ter ogrevanja z močjo 2,8 kWh. V eni uri pretoči do 560 m3 zraka. Celoten opis
399,99 €
289,90 €
-27%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 2450169

Predstavitev

Vox IVA1–09IR

Klimatska naprava deluje na osnovi posebne tehnologije Inverter Split System, ki porabi do 30% manj energije kot pri običajnih sistemih, učinkovitost pa je enako dobra. Naprave s tem sistemom delujejo tišje ter imajo običajno daljšo življenjsko dobo zaradi manj obremenjujočega delovanja. Klimatska naprava se tako ponaša z energijskim razredom A++/A+

Klima hladi in greje z močjo 2,6kW, v eni uri pa pretoči do 560 m3 zraka. Opremljena je z ionizatorjem, sistemom samočiščenja, funkcijo časovnika ter programom za čiščenje plesni. 

Vox IVA1-09IR

Vox IVA1-09IR

Inverter

Napredna tehnologija, ki uravnava hitrost obratovanja kompresorja, s čimer se zmanjšuje poraba energije in hitreje dosega želena temperatura. Z inverterjem so vrtilni moment kompresorja in ventilatorja zunanje enote elektronski nadzorovani (prilagajajo se danim pogojem), tako da se zunanja enota počasneje hladi.

Vox IVA1-09IR

Pripravljen na Wi-Fi

Wi-Fi Vam omogoča, da upravljate s klimatsko napravo kjerkoli ste, prek aplikacije AC freedom, z Vašega mobilnega telefona, tabličnem ali osebnem računalniku. Napravo lahko zaženete tudi iz pisarne, za uporabo te funkcije pa ni potreben noben dodatni uporabniški račun.

Vox IVA1-09IR

Samodejno čiščenje

Bakterije in drugi škodljivi mehanizmi se lahko v klimatskih napravah razmnožujejo zaradi prisotnosti vlage. Zato pa funkcija samodejnega čiščenja notranje enote, ki se običajno sproži po koncu hlajenja, suši notranjo enoto, da se ne bi razvile plesni, glivice in drugi škodljivi mikroorganizmi.

Vox IVA1-09IR

Ionizator

Deep Sleep je poseben način delovanja, ki samodejno prilagodi temperaturo, da bo ta najprijetnejša za spanje. Naprava bo delovala z minimalnim hrupom in poskrbela za prihranek energije.


Tehnične podrobnosti

Tip inverter split sistem
Energijski razred A++/A+
Hladilna moč 2,6 kW
Grelna moč 2,8 kW
SEER 6.1
SCOOP 4.10
Pretok zraka 560 m3/h
Vrsta plina R32
Količina plina 530 g
Dodatne funkcije samočiščenje, samodejni ponovni zagon ob izgubi elektrike, program za čiščenje plesni, časovnik, samodiagnoza, WiFi ready, LED zaslon s prikazom temperature
Glasnost notranje enote do 57 dB
Glasnost zunanje enote do 61 dB
Dimenzije notranje enote (V x Š x G) 200 × 750 × 285 mm
Dimenzije zunanje enote (V x Š x G) 545 × 730 × 285 mm
Teža zunanje enote 25 kg
Teža notranje enote 7,5 kg
Barva bela

Garancija: 5 let