Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

LAMEO 3D dekorativne lamele za stene in strop, lesena letev (hrast sonoma) 1,6x3cm

LAMEO 3D dekorativne lamele za stene in strop, lesena letev (hrast sonoma) 1,6x3cm

Številka: 37300837
Partnerska prodaja
Letvice iz hrasta sonoma so brezčasna klasika v najboljšem primeru. Naravna tekstura in barva lesa sta tako univerzalni, da bosta delovali v vsaki notranjosti, ne glede na slog, ki je v njej uporabljen. Ogreli bodo surova podstrešja ali razbili sodobni skandinavski minimalizem. Lamele v modnem… Celoten opis
8,40 €
Partner: Hiška24

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Hiška24

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 37300837

Predstavitev

Dekorativne stenske letvice – hrast sonoma Stenske letve se bodo zlahka podale v vsak interier, ne glede na to, ali ste ljubitelj skandinavskega varčevanja z dodatki ali imate raje razkošen glamurozni slog. Naše dekorativne letve lahko uporabite tako v dnevni sobi in spalnici, kot tudi v zahtevnejših prostorih, kot sta kuhinja ali kopalnica. Odlično izgledajo na steni ali stropu, s tem pa se njihove aranžmajske lastnosti še ne končajo. Na podlagi lesenih letvic lahko ustvarite odprto predelno steno, s pomočjo katere lahko velike površine hitro razdelite na cone in jim hkrati ne onemogočite dostopa do naravne svetlobe. Trakovi za samosestavo v 5 korakih! Zakaj kupci izbirajo izdelke LAMEO? Lamele so enostavne in hitre za montažo, tako da jih lahko montirate sami tako na steno kot na strop!

Z orodjem* odrežite letvice na pravilno dolžino Na trak nanesite montažno lepilo ali TESA trak. Prilepite letev na steno, pri čemer naj bo navpična. Z distančniki** nastavite razdaljo naslednje letvice. Nadaljujte z montažo lamel s premikanjem distančnikov.

  *Za rezanje letvic uporabite električno orodje, na primer zajeralno žago ali ročno žago s finim zobom. Konce letev lahko obrusimo z brusnim papirjem. **Kot distančnik lahko uporabite predhodno odrezane kose letvic. Priporočamo razdaljo med letvami 1,6 cm – za en tekoči meter stene je potrebnih 32 kosov. Te majhne dekorativne lamele so najcenejša možnost za dekoracijo sten. Če iščete že pripravljene panele za montažo, si lahko ogledate našo kolekcijo akustičnih lesenih panelov.