Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

LAMEO 3D dekorativne lamele, lesene letvice za stena, strop ali predelna stena (3x4 cm) (beton)

LAMEO 3D dekorativne lamele, lesene letvice za stena, strop ali predelna stena (3x4 cm) (beton)

Številka: 37300795
Partnerska prodaja
Ta izdelek je 1 kos lesenih letvic velikosti 3×4 cm in višine 275 cm.
Za izračun, koliko letvic potrebujete, izmerite dolžino želene predelne stene in določite želeno razdaljo med letvami.
Primer:  Dolžina stene = 200 cm
Širina letvice = 4 cm
Razdalja med…
Celoten opis
14,40 €
Partner: Hiška24

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Hiška24

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 37300795

Predstavitev

Material: Lamele so izdelane iz MDF plošče obložene s kakovostnim furnirjem ali hrastovim furnirjem, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost izdelka. Struktura lesa zagotavlja še boljše vizualne učinke in naredi letvice bolj pristne.

Naše lamele so tudi učinkovit način za optično izolacijo notranjosti in izboljšanje njene akustike. Vertikalne letvice, ki so na voljo v naši ponudbi, pomenijo svobodo pri razporeditvi. Dobro se bodo obnesli v strogih podstrešjih, minimalističnih skandinavskih interierjih ali klasičnih dekorjih, kjer ni veliko prostora za dizajnerske eksperimente. Boho in rustikalnim ureditvam bodo dodali edinstven značaj, v nič manj moderne interierje pa bodo vnesli glamur in art deco. Hrastove letvice Wotan so popoln kompromis med funkcionalnostjo in estetiko. Kot edino podjetje v panogi imamo 4-stranske lamelirane letvice, idealne za montažo na steno, strop ali kot predelno steno.  Okrasne letve v slim različici so subtilna dekoracija notranjosti in izgledajo odlično tako na celotni površini stene kot tudi na njenem majhnem delu.  Naše stenske letve lahko namestite na celotno steno ali na njen izbrani del. Dimenzije letvic: dolžina: 275 cmširina: 3 cmglobina: 4 cm Razmik:

  • poljubne (optimalen razmik med lamelami je 3 cm),– na 1 tekoči meter stene (z razmakom 3 cm) je približno 16–17 lamel.

Kako namestiti na steno: Za rezanje letvic potrebujete žago ali namizno žago.Uporablja se montažno lepilo za lepljenje letvic na steno ali strop.