Ceresit čistilo Stop plesni, 500 ml

Ceresit čistilo Stop plesni, 500 ml

Številka: 482156
Ceresit Stop plesni je sprej idealen za kopalnice, tuš kadi, bazene, kleti ali kuhinje. Odstrani ne le plesni, temveč tudi bakterije. Dezinficira in varuje vaše zdravje. Zahvaljujoč razpršilniku doseže tudi manj dostopna mesta. Celoten opis
4,99 €
Vključno z DDV
4,99 €/Kos
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
23.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 482156

Predstavitev

Ceresit Stop plesni, 500 ml

  • Očisti plesen na ploščicah in fugah.
  • Odstranjuje umazanijo, plesen, bakterije.
  • Deluje proti algam in mahovom, ki napadajo notranjost.
  • Pripravljen za takojšnjo uporabo.
  • Lahko se uporablja nerazredčen.
  • Vnetljivo.
  • Razkužilo.

Uporaba:

Sprej uporabljajte na površini z oddaljenosti 3–5 cm, počakajte 5–10 minut in umazanijo obrišite s krpo ali krtačo. Če je potrebno, postopek ponovite. Ostanek odstranite z vodo. Rezultati so vidni takoj po uporabi čistila.

Površina:

Površino, ki jo želite očistiti ne sme biti mastna in brez sledov olja. Izdelek je primeren za širok spekter gradbenih materialov. Zaradi svojih kemičnih lastnosti deluje kot oksidant. Nekatere tkanine, barvan in nebarvan les lahko po čiščenju zbledijo. Površine pobarvane v barvo, se lahko pri dolgotrajni izpostavljenosti poškodujejo. Občutljive površine je potrebno pred čiščenjem zaščititi.

Pogoji skladiščenja / rok uporabe

Hranite v hladnem (5–25 °C) in suhem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe. Izdelek ima rok trajanja 24 mesecev. Izdelek je narejen na vodni osnovi in je zaščiten pred zmrzaljo.

OPOZORILO

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki / čistili, kot so izdelki za čiščenje stranišč ali preparati za čiščenje. Dražilni plini (klor) se lahko sprostijo. Ne uporabljajte na občutljivih kovinah.