Pearhead Deluxe stenski okvir - dvojni odtis in slika
29,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavlja dva prostora z glinasto površino kamor lahko vtisnete dlan ali stopalo vašega malčka ter prostor za fotografijo.Glina ne zahteva mešanja z drugimi sestavinami kot tudi ne pečenja ob koncu uporabe.

Pearhead okvir - slike in odtis za prvo leto
29,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavlja prostor z glinasto površino kamor lahko vtisnete dlan ali stopalo vašega malčka ter prostor za 12 fotografij, za vsak meseca prvega otrokovega leta.

Pearhead namizni okvir - slika in odtis
23,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavljata prostor kamor vaš otrok vtisne svojo dlan ali stopalo ter prostor za fotografijo.

Pearhead okvir - slika in porodna ID zapestnica
17,95 €

Otrok je zagotovo vir vesela kot tudi začetek nečesa novega za starše. Spomini so zagotovo neprecenljivi zato jih je dobro hraniti. Okvir vsebuje prostor za fotografijo ter prostor za hranjenje malčkove identifikacijske zapestnice, ki jo prejme ob rojstvu.

Pearhead okvir foto spominov - prvo leto
19,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir foto trenutki omogoča sprotno beleženje otrokovoih doživetij za vsak mesec prvega otrokovega leta.

Pearhead okvir - Sonogram slika
12,95 €

Otrok je zagotovo vir veselja, zato je prav, da te trenutke zabeležite in jih delite s svojimi bližnjimi. Okvir omogoča hranjenje sonografske fotografije, ki jo lahko obesite na steno ali pa jo imate na mizi.