Najdeno: 12

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Pearhead okvir foto spominov - prvo leto
19,95 €

Novo

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir foto trenutki omogoča sprotno beleženje otrokovoih doživetij za vsak mesec prvega otrokovega leta.


Pearhead Chalkboard tabla dojenčkovi prvi trenutki
26,95 €

Novo

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Tabla Chalkboard omogoča sprotno beleženje otrokovih doživetij, ki jih lahko tudi preprosto izbrišete s krpo.


Pearhead Deluxe namizni okvir - slika in dvojni vtis
29,95 €

Novo

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavljata prostora kamor vaš otrok vtisne svojo dlan ali stopalo ter prostor za fotografijo.


Pearhead Deluxe stenski okvir - dvojni odtis in slika
29,95 €

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavlja dva prostora z glinasto površino kamor lahko vtisnete dlan ali stopalo vašega malčka ter prostor za fotografijo.Glina ne zahteva mešanja z drugimi sestavinami kot tudi ne pečenja ob koncu uporabe.


Pearhead namizni okvir - slika in odtis
23,95 €

Novo

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavljata prostor kamor vaš otrok vtisne svojo dlan ali stopalo ter prostor za fotografijo.


Pearhead okvir - Collage dveh slik in odtisov
23,95 €

Novo

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir foto trenutki omogoča sprotno beleženje otrokovoih doživetij.


Pearhead okvir - slika in porodna ID zapestnica
17,95 €

Novo

Otrok je zagotovo vir vesela kot tudi začetek nečesa novega za starše. Spomini so zagotovo neprecenljivi zato jih je dobro hraniti. Okvir vsebuje prostor za fotografijo ter prostor za hranjenje malčkove identifikacijske zapestnice, ki jo prejme ob rojstvu.


Pearhead okvir - slike in odtis za prvo leto
29,95 €

Novo

Otroci hitro rastejo in se razvijajo ter ustvarjajo neprecenljive spomine. Okvir sestavlja prostor z glinasto površino kamor lahko vtisnete dlan ali stopalo vašega malčka ter prostor za 12 fotografij, za vsak meseca prvega otrokovega leta.


Pearhead okvir - Sonogram slika
12,95 €

Novo

Otrok je zagotovo vir veselja, zato je prav, da te trenutke zabeležite in jih delite s svojimi bližnjimi. Okvir omogoča hranjenje sonografske fotografije, ki jo lahko obesite na steno ali pa jo imate na mizi.


Baby Art okvir My Baby Touch
24 €
23,70 €

Trenutno ni na zalogi

Okvir My Baby Touch Double Carolyn Gavin Style je tukaj. Izviren čudovit okvir za ohranjanje spominov. Leseni okvir Baby Art My Baby Touch ponuja tri ločene površine za fotografije in odtise dlani in stopal vašega otroka.