ETA Activmix Team aparat za smoothie

ETA Activmix Team aparat za smoothie

Številka: 998167
ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane žarnice znamke Eta s promo kodo MDW4SI25 (velja od 12. 4. do 18. 4. 2021. oz. do odprodaje zalog)!
Mešalnik ETA Activmix Team je odličen pripomoček za pripravo različnih napitkov, marmelad, omak itd. Doseže 19.000 obratov na minuto. Je izjemno enostaven za uporabo. Priložene ima 3 stekleničke.
Celoten opis
39,99 €
33,80 €
-15%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču

Na voljo takoj na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 998167

Predstavitev

ETA aparat za smoothie Activmix Team

Mešalnik ETA Activmix Team z močjo 350 W je idealen pripomoček za pripravo različnih vrst sadnih ali proteinskih napitkov, hrane za športnike in mlečnih, alkoholnih ter brezalkoholnih koktejlov. Zlahka tudi zdrobi led za pripravo ledene kave ali sorbeta. Izjemno priročen je tudi pri peki na žaru za pripravo prelivov, salsa omak, pa tudi sadnih prigrizkov in marmelad. Nudi vam zares vsestransko uporabo. Gre za trpežno različico priljubljenega športnega mešalnika za smoothie iz nerjavečega jekla.

MIX and GO

Namenjen je predvsem tistim, ki živijo aktivno življenje. Ker je izjemno priročen, ga lahko vzamete kamorkoli. Primeren je za športne dejavnosti, lahko pa ga vzamete tudi v službo, šolo ali na potovanje. Steklenica je oblikovana tako, da se prilega dlani in hkrati pa jo brez težav lahko postavite v integrirana držala za kozarce ali vrata vašega avtomobila oziroma hladilnika. 

Hitro in enostavno

Priložena steklenica je hkrati tudi mešalna posoda. Enostavno jo napolnite z najljubšimi sestavinami, nanjo namestite mešalo rezilo in jo postavite na aparat. Po pripravi napitka stekleničko odstranite, odvijte nastavek z rezili in ga zamenjajte s priročnim tesnilnim pokrovom z ustnikom za pitje. Priložene stekleničke so narejene iz odpornega materiala, ki ne absorbira vonja in okusa ter ne škoduje zdravju.

ETA aparat za smoothie Activmix Team

Glavne lastnosti

  • Idealen za pripravo cele vrste svežih sadnih, fitnes/proteinskih napitkov, mlečnih koktejlov, mešanih alko- in brezalkoholnih pijač, smoothijev za prehrano športnikov in oseb, ki se držijo različnih strogih diet ali zdravih režimov prehrane.
  • Sveže pripravljen napitek si lahko takoj vzamete kamorkoli s seboj – v službo, šolo, telovadnico ali na pot.
  • Zaradi priročne oblike se steklenička prilega v vrata hladilnika ali avta.
  • Ustnik za pitje za enostavno in priročno uživanje tekočin tudi med hojo, športno dejavnostjo ali potovanjem v avtomobilu.

Obseg dobave

  • Mešalnik ETA ActivMix Team
  • 2 veliki steklenički s prostornino 600 ml
  • Manjša steklenička s prostornino 400 ml
  • Ovitek iz neoprena za ohranjanje temperature napitkov

Tehnične podrobnosti

Moč 350 W
Hitrost 19.000 obratov/min
Teža 1,1 kg
Prostornina mešalne posode / stekleničke 2 × 600 ml in 1 × 400 ml
Dolžina napajalnega kabla 1,2 m
Št. hitrosti 1
Material posode Tritan
Glasnost 85 dB(A)

Garancija: 2 leti