Canpol babies Wild Nature silikonski slinček z žepom
5,90 €

Praktični slinček, iz mehkega silikona, je idealen za na potovanja. Canpol babies silikonski slinček, s potiskom Wild Nature, velikim žepom in nastavljivim zapenjanjem, bo ščitil vašega otroka pred umazanijo. Primeren je za otroke, starejše od 4 mesecev.

Twistshake silikonski slinček 4 + m, 2 kosa
14,80 €

Zadnji kos!

Twistshake silikonski slinček 4 + m, 2 kosa v prijetnih pastelnih barvah je izdelan iz mehkega plastičnega materiala in učinkovito ujame ostanke hrane, ki padejo iz malčkovih ust, medtem ko je. Ovratni trak je nastavljiv in prilagodljiv glede na potrebe vašega otroka. Velikost slinčka je nastavljena tako, da ne pade pod mizo.

Just Too Cute otroški komplet slinčkov
9,34 €

Zadnji kos!

Slinčkov ni nikoli dovolj. Svojemu malčku privoščite le najboljše – izdelani so iz prijetnega materiala in imajo čudovit potisk.

Canpol babies slinček Colorful Animal, 7 kosov
8,10 €

Zadnji kos!

Super igrive Colorful Animal slinčki so izdelani iz mehkega materiala in plastike, ki ščiti otroška oblačila pred umazanijo. Na voljo so v več barvah s 7 kosi v pakiranju

Canpol babies Pastel silikonski slinček z žepom
5,90 € 5,20 €

Praktični slinček, iz mehkega silikona, je idealen za na potovanja. Canpol babies silikonski slinček, s potiskom srčka, velikim žepom in nastavljivim zapenjanjem, bo ščitil vašega otroka pred umazanijo. Primeren je za otroke, starejše od 4 mesecev.

Canpol babies silikonski slinček
5,41 € 5,20 €

Čudovit silikonski slinček za vsakega otroka. Vsebuje žep, ki zadrži ostanke hrane. Je odličen pomočnik pri vsakem glavnem obroku, kot tudi pri sladici.

Bebe-jou slinček, 2 kosa-19%
11,99 € 9,70 €

Zadnji kos!

Praktični Bebe-jou slinček na laterega se ujamejo ostanki hrane ali pijače, vaš otrok pa ostane čist in suh.

Babybjörn slinček Soft, 2 kos
20,99 € 17,80 €

Zadnji kos!

Praktični Babybjörn slinček s žepkom, v katerega se ujamejo ostanki hrane ali pijače. Primeren je za obseg vratu 19–30 cm.

DBB Remond slinčki, 3 kosi
18,70 € 16,40 €

Zadnji kos!

Praktični komplet treh slinčkov z otroškim motivom. Slinčki so opremljeni z žepom v katerega bodo padali ostanki hrane, kar zagotavlja čim manj nereda. Preprosto jih spakirate in jih vzamete s seboj kjerkoli jih potrebujete.

Just Too Cute otroški komplet slinčkov
9,34 €

Zadnji kos!

Slinčkov ni nikoli dovolj. Svojemu malčku privoščite le najboljše – izdelani so iz prijetnega materiala in imajo čudovit potisk.

ZOPA silikonski slinček
7,99 €

Zopa silikonski beli slinček je mehek, lahek, prilagodljiv in udoben. Slikonski slinček z veselimi temami ščiti vašega otroka in njegova oblačila pred umazanijo pri hranjenju. Ima praktičen žep za padanje hrane in nastavljivo zapiranje okoli vratu.

Petit Lulu slinček
8,90 € 7,70 €

Petit Lulu slinček je primeren za otroke od 3 meseca starosti. Od privlačnih modelov boste zagotovo izbrali pravi model za vašega otroka. Da ne bi drobtine padale po tleh ima slinček praktičen žep.

DBB Remond slinček
5,90 € 4,95 €

Čudovit bombažen slinček z motivom živalce. Zapenjanje na ježka namesto zavezovanja omogoča slinček prilagoditi otrokovem vratu. Pas z dvojno debelino zagotavljajo popolno zaščito vašega otroka.

DBB Remond slinček z možnostjo zavezovanja
6 €

Dodelan slinček z velikim zelo praktičnim žepom, ki lahko zaustavi hrano pred padcem na tla. Funkcionalnosti kot so enostavno čiščenje, elastični material in vezanje ob straneh, bodo prišle prav vsakemu otroku.

Cangurino slinček, dvojno pakiranje
6,50 €

Slinček za dojenčke imajo konice na gumbe, ki ga držijo na svojem mestu. Oblačila ščiti pred packami od hrane. Ima prikupen potisk. Cangurino slinček, dvojno pakiranje je izdelan iz 100 % bombaža.