XKKO bambusov slinček Flowers&Birds
4,58 €

Zadnji kos!

Otroški slinček je izdelan iz 2 plasti mehkega in vpojnega materiala. Ustnik je namenjen otrokom, ki jim rastejo zobje in se slinijo, zato lahko slinček služi kot klasičen šal. Slinček so higienske, ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je tudi antibakterijska.

Canpol babies silikonski slinček
5,41 € 5,20 €

Čudovit silikonski slinček za vsakega otroka. Vsebuje žep, ki zadrži ostanke hrane. Je odličen pomočnik pri vsakem glavnem obroku, kot tudi pri sladici.

DBB Remond slinček-18%
5,90 € 4,80 €

Odprodaja

Čudovit bombažen slinček z motivom živalce. Zapenjanje na ježka namesto zavezovanja omogoča slinček prilagoditi otrokovem vratu. Pas z dvojno debelino zagotavljajo popolno zaščito vašega otroka.

ZOPA silikonski slinček
7,99 €

Zopa silikonski beli slinček je mehek, lahek, prilagodljiv in udoben. Slikonski slinček z veselimi temami ščiti vašega otroka in njegova oblačila pred umazanijo pri hranjenju. Ima praktičen žep za padanje hrane in nastavljivo zapiranje okoli vratu.

Minikoioi slinček FlexiBib, nastavljiv
14,90 €

Minikoioi slinček FlexiBib je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček pri hranjenju vašega malčka. Primeren je od 6. meseca do 4. leta starosti.