Petit Lulu slinček
8,90 € 7,70 €

Zadnji kos!

Petit Lulu slinček je primeren za otroke od 3 meseca starosti. Od privlačnih modelov boste zagotovo izbrali pravi model za vašega otroka. Da ne bi drobtine padale po tleh ima slinček praktičen žep.

Canpol babies slinček Colorful Animal, 7 kosov
8,10 €

Zadnji kos!

Super igrive Colorful Animal slinčki so izdelani iz mehkega materiala in plastike, ki ščiti otroška oblačila pred umazanijo. Na voljo so v več barvah s 7 kosi v pakiranju

DBB Remond slinčki, 3 kosi
18,70 € 16,40 €

Zadnji kos!

Praktični komplet treh slinčkov z otroškim motivom. Slinčki so opremljeni z žepom v katerega bodo padali ostanki hrane, kar zagotavlja čim manj nereda. Preprosto jih spakirate in jih vzamete s seboj kjerkoli jih potrebujete.

Just Too Cute otroški komplet slinčkov
9,34 €

Zadnji kos!

Slinčkov ni nikoli dovolj. Svojemu malčku privoščite le najboljše – izdelani so iz prijetnega materiala in imajo čudovit potisk.

Petit Lulu slinček z rokavi
17,90 € 15,30 €

Petit Lulu slinček z rokavi je primeren za otroke od 18 do 36 meseca starosti (velikost L). Od privlačnih modelov boste zagotovo izbrali pravi model za vašega otroka. S tem slinčkom vaš otrok ne bo popacan nikjer. Da ne bi drobtine padale po tleh ima slinček praktičen žep.

DBB Remond slinček z možnostjo zavezovanja
6 €

Dodelan slinček z velikim zelo praktičnim žepom, ki lahko zaustavi hrano pred padcem na tla. Funkcionalnosti kot so enostavno čiščenje, elastični material in vezanje ob straneh, bodo prišle prav vsakemu otroku.