Canpol babies Wild Nature silikonski slinček z žepom
5,90 €

Praktični slinček, iz mehkega silikona, je idealen za na potovanja. Canpol babies silikonski slinček, s potiskom Wild Nature, velikim žepom in nastavljivim zapenjanjem, bo ščitil vašega otroka pred umazanijo. Primeren je za otroke, starejše od 4 mesecev.

Lässig velik slinček Bib Glama Lama
10,90 €

Zadnji kos!

Naredite korak v pravo smer z super velikim slinčkom, da boste lahko zajeli vsak vsak špaget in kos piškotka – slinček prihaja iz nemškega podjetja Lässig. S čudovitimi motivi, ki so med malčkih še posebej priljubljeni. Možnost pranja pri 30 stopinjah.

XKKO bambusov slinček Flowers&Birds
4,58 €

Zadnji kos!

Otroški slinček je izdelan iz 2 plasti mehkega in vpojnega materiala. Ustnik je namenjen otrokom, ki jim rastejo zobje in se slinijo, zato lahko slinček služi kot klasičen šal. Slinček so higienske, ne povzročajo alergijskih reakcij, bambusova viskoza pa je tudi antibakterijska.

Bebe-jou slinček Fabulous, 2 kosa
12,89 €

Vsakič, ko vaš otrok je, je praktično zaščititi obleko pred packami. Trendovsko zasnovan slinček ima tudi praktičen gumbek za namestitev.

Babybjörn Baby slinček s koritom
12,10 €

BabyBjörn Baby slinček s koritom je ergonomično oblikovan, tako da se popolnoma prilega. Ta slinček zanesljivo ujame vse ostanke hrane pri hranjenju otroka.

Minikoioi slinček FlexiBib, nastavljiv
14,90 €

Minikoioi slinček FlexiBib je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček pri hranjenju vašega malčka. Primeren je od 6. meseca do 4. leta starosti.

Bobánek majica z dolgimi rokavi
9,70 €

Majica z dolgimi rokavi Boban. Primerno za otroke od približno 12 mesecev do približno 2 leti (odvisno od velikosti otroka). Majica z dolgimi rokavi Boban je izdelana iz materiala PUL, ki je zračen pa tudi nepremočljiv.