Sledenje dobavljivosti

Dobavljivost

Pri izbiri artiklov vas poleg cene gotovo zanima tudi, ali so artikli na zalogi.

Ali so artikli na zalogi? Bodo naročeni artikli res dostavljeni v navedenem roku? Ali so pri artiklih navedeni zgolj informativni roki dobave?

Prizadevamo si, da bi našim kupcem podali čim natančnejše informacije glede dobavljivosti artiklov. V našem skladišču imamo večino artiklov vedno na zalogi, prek elektronske povezave z dobavitelji in proizvajalci pa lahko rok dobave natančno določimo tudi za artikle, ki trenutno niso na zalogi pri nas. Če za dobavo določene vrste artiklov ne moremo jamčiti, naročila ni možno oddati (zato je artikel označen kot rok dobave ni znan).

Vas zanima, ali so artikli dobavljivi?

Gotovo se sprašujete: »Kaj pa, če želim naročiti artikel, za katerega rok dobave ni znan?« Ponujamo vam preprosto rešitev: Dobavljivosti lahko sledite s funkcijo Moj sledilec. Preprosto izberite možnost Zanima me. Po elektronski pošti boste obveščeni o vseh spremembah. Kako deluje sledenje artiklom? Ko izberete možnost Sledi dobavljivosti, se morate najprej prijaviti s svojim elektronskim naslovom. Če pri nas kupujete prvič, morate izbrati še geslo.

Po elektronski pošti vam bomo takoj poslali obvestilo o sledenju posameznemu artiklu. Od tega trenutka dalje vas bomo obveščali o vsaki spremembi dobavljivosti artikla in o možnem datumu dostave.

Če sledenje traja več kot 14 dni, bomo po elektronski pošti preverili, ali vas izbran artikel še zanima. Poskrbeli bomo za vse. Vi ste lahko povsem brez skrbi.

Podobni artikli

Za artikle, ki niso na voljo, je na voljo ponudba podobnih artiklov, ki jih lahko kupite takoj, brez čakanja. To so posebej izbrani artikli s podobnimi lastnostmi in primerljivo ceno.