KAKO DO BREZPLAČNE 1-MESEČNE NAROČNINE SKYSHOWTIME?

Vse, kar morate storiti je, da na Mimovrste opravite nakup v vrednosti nad 20 € in vaša brezplačna enomesečna zabava s filmi in serijami s SkyShowtime, se lahko prične.

Skyshowtime

Kako pridobiti in aktivirati kodo za brezplačno enomesečno naročnino na SkyShowtime?

Korak 1

Za vse nakupe v vrednosti nad 20 €, boste v promocijskem času med 21. 11. in 31. 12. 2023, po  elektronski pošti, v roku 14-dneh od zaključka nakupa, prejeli enkratno promocijsko kodo, ki bo  veljala do 28. 2. 2024.

Korak 2

Prejeto promocijsko kodo lahko aktivirate tukaj: www.skyshowtime.com.

Krok 2

Korak 3

Ustvarite račun SkyShowtime tako, da vnesete svoj e-poštni naslov in geslo ter potrdite svoj naslov s potrditvenim e-poštnim sporočilom.

Krok 3

Korak 4

Izpolnite podatke o plačilu. Vaši podatki o plačilu se bodo shranili, po sprejetju plačilne kartice vaš račun ne bomo bremenili, vi pa boste lahko en mesec uporabljali SkyShowtime popolnoma brezplačno. Po prvem mesecu se bo naročnina na SkyShowtime samodejno podaljšala. Za preklic naročnine, to lahko storite v vašem uporabniškem računu. S sklenitvijo naročnine se strinjate s pogoji uporabe SkyShowtime.

Krok 4

Korak 5

Čestitke! Vstopili ste v svet SkyShowtime, sedaj lahko uživate v maratonu filmskih uspešnic in serij.

Skyshowtime

Promocija za brezplačni dostop za 1-mesečno naročnino na SkyShowtime poteka od 21. 11. do vključno 31.12.2023. Več o pravilih in pogojih promocije si lahko preberete na povezavi tukaj.

V promociji lahko sodelujejo stranke Mimovrste, ki ustvarijo, plačajo in prevzamejo naročilo z minimalno vrednostjo 20, 00 €, vklj. DDV in brez poštnine. Naročnina na SkyShowtime za 1 mesec pomeni pridobitev vavčerja za popust za spletno storitev SkyShowtime. Po koncu meseca se naročnina samodejno podaljša na naslednji mesec, za kar bo stranka plačala po veljavnem ceniku. Storitev lahko kadar koli prekličete v skladu s Pogoji, ki so na voljo na https://www.skyshowtime.com/si/terms. Ponudnik storitve je SkyShowtime Limited. Vavčerja ni mogoče unovčiti za drugo storitev.