Najdeno: 43

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Curver shranjevalna škatla Infinity 45 l
11,60 €

Zadnji kos!

Shranjevalna škatla Curver iz serije Infinity ima prostornine 45 l in je narejena iz plastike. Praktični pokrov ščiti shranjeno vsebino pred umazanijo, stranski ročaji pa olajšajo prenašanje.


Kis škatla za shranjevanje C-Box Viva Italia, M, 18 l
10,59 €

6,70 €

Zadnji kos!

Kis škatla z motivom Milana, primerna za shranjevanje igrač ali drugih drobnarij. Ima pokrov, ki vsebino ščiti pred umazanijo. Njena prostornina je 18 litrov.


WHAM škatla za shranjevanje s pokrovom, 32 l
10,04 €

8,66 €

Zadnji kos!

Wham priročna škatla za shranjevanje s pokrovom. Zaradi njene višine jo je mogoče spraviti tudi pod posteljo. Izdelana je iz kakovostne plastike, ki je nestrupena. Material je nekoliko prozoren, za boljšo preglednost. Škatla je zložljiva.


Rotho škatla za shranjevanje, 14 l
8,77 €

5,10 €

Škatla za shranjevanje Country 14 l je idealna za uporabo v kuhinji za shranjevanje sadja in zelenjave, lahko pa jo uporabite tudi za shranjevanje drugih predmetov, saj je kakovostno in elegantno oblikovana.


Curver škatla za shranjevanje Rattan Style L
8,66 €

4,90 €

Curver priročna škatla za shranjevanje. Je zelo prostorna in ima dva priročna ročaja. Še posebej primerna je za shranjevanje sezonskih oblačil, ki zasedajo prostor v omari, lahko pa se uporablja tudi kakor koš za perilo.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix Duo, M
24,56 €

14,60 €

Rotho škatla za shranjevanje, v obliki dvojnega predala. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Curver škatla za shranjevanje iz ratana, 72 l, bela
49,41 €

23 €

Škatla za shranjevanje vam polepša katerikoli prostor v vašem stanovanju. Primeren je za shranjevanje različno velikih stvari. Ima tudi pokrov, tako da so vaše stvari res skrbno in lepo pospravljene.


Curver škatla za shranjevanje Rattan Style, 43 l-16%
20,32 €

16,90 €

Odlična cena

Curver priročna škatla za shranjevanje. Je zelo prostorna in ima dva priročna ročaja. Ima pokrov, ki ščiti vsebino pred umazanijo. Še posebej primerna je za shranjevanje sezonskih oblačil, ki zasedajo prostor v omari, lahko pa se uporablja tudi kakor koš za perilo.


Heidrun škatla za shranjevanje Dragon Box, 42 l
9,40 €

5,60 €

Heidrun priročna škatla za shranjevanje, idealna za uporabo v otroški sobi, shrambi ali drugje. Ima prostornino 30 litrov in je izdelana iz kakovostne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Country, 13 l, bela
12,75 €

7,60 €

Rotho škatla za shranjevanje v obliki predala. Ima prostornino 13 l in se lahko uporablja samostojno ali pa se jo združi z drugimi škatlami in koristi kakor predalnik.


Rotho škatla za shranjevanje Country, 19,2 l, bela
20,45 €

12,10 €

Rotho škatla za shranjevanje v obliki predala. Ima prostornino 19,2 l in se lahko uporablja samostojno ali pa se jo združi z drugimi škatlami in koristi kakor predalnik.


Rotho škatla za shranjevanje Country, 19 l
9,83 €

6,30 €

Škatla za shranjevanje Country 19 l je idealna za uporabo v kuhinji za shranjevanje sadja in zelenjave, lahko pa jo uporabite tudi za shranjevanje drugih predmetov, saj je kakovostna in elegantno oblikovana.


Rotho škatla za shranjevanje Country, 28 l
13,22 €

7,80 €

Rotho prostorna škatla za shranjevanje iz trdne plastike. Ob straneh ima dva priročna ročaja, za lažje prenašanje. Je elegantno oblikovana in se bo podala v vsak prostor vašega doma.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix, L
24,30 €

14,40 €

Rotho škatla za shranjevanje, ki se odpira kakor predal. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix, S
14,21 €

8,40 €

Rotho škatla za shranjevanje, ki se odpira kakor predal. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix Tower, S
15,51 €

9,20 €

Rotho škatla za shranjevanje, v obliki trojnega predala. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


Rotho škatla za shranjevanje Systemix Tower, XS
12,61 €

7,50 €

Rotho škatla za shranjevanje, opremljena s štirimi predali. Lahko se uporablja samostojno, ali pa se jo združi z drugimi škatlami in uporabi kakor predalnik. Izdelana je iz kakovostne plastike.


WHAM škatla za shranjevanje Crystal, 45 l
12,18 €

9,89 €

Praktična škatla za shranjevanje Crystal Wham bo našla svoj prostor v vsakem gospodinjstvu. Zagotavlja varno in urejeno shranjevanje vaših stvari, zahvaljujoč transparentni zasnovi, pa omogoča dober pregled nad vsebino. Ponuja 45 l prostornine.


Curver košarica Ribbon, L, 20 l
7,85 €

6,90 €

Odlična cena

Sodobno oblikovana košarica Curver Ribbon je namenjena shranjevanju najrazličnejših predmetov. Opremljena je s priročnima ročajema in ponuja 20 l prostornine.


Curver košarica Victoria
6,66 €

6 €

Košarica Victoria v beli ali bež barvi in lepe oblike, je namenjena shranjevanju najrazličnejših stvari. Polepšala vam bo katerikoli prostor v vašem stanovanju.


Curver škatla za shranjevanje, ratan, S
6,41 €

5,76 €

Vsestranska škatla za shranjevanje Curver je zasnovana v videzu ratana, ki vam bo prostor lično popestril. Na voljo je v dveh barvah, njene dimenzije pa znašajo 28,5×12,9×19,4 cm.