Fiskars škarje za travo GS4 (113680)
29,90 € 25,70 €

Škarje za travo GS4 so kvaliteten in priročen par škarij za travo. Ročaje ima izdelane iz FiberComp ™ materiala (s steklenimi vlakni ojačan poliamid), ki naredijo orodje izredno lahko in hkrati močno.

Gardena kolesa za akumulatorske škarje za travo
9,70 € 9,20 €

Kolesca za gladko gibanje med gojenjem travnikov. Plastična konstrukcija, ki se priključi na akumulatorske škarje brez uporabe orodja. Gardena akumulatorske škarje za travo, olajšajo in pohitrijo delo na vrtu.

Fiskars škarje za travo Servo-System
19,90 € 17 €

Škarje za travo Fiskars S50 je ergonomsko oblikovano orodje, z edinstveno, uporabniku prijazno zasnovo, za natančno delo pri čiščenju vrta. Domiselna tehnologija Servo-System ™ preprečuje zatikanje rezil. Te škarje so idealen pripomoček za natančno obrezovanje lončnic, žive meje iz tise, ligustra in drugih vrst drbnih grmovnic. Udobnost je zagarantirana s pomočjo SoftGrip ™ prevleke preko zgornjega ročaja, medtem ko lahko stabilnost rezila nastavljamo preko nastavitvenega vijaka, ki pomaga zagotoviti dolgotrajno natančno rezanje. Vzmetni mehanizem nam omogača varčevati z energijo na podlagi mehkega odpiranja ročajev po vsakem rezu, zaradi česar je rezanje lažje.

Gardena nož za škarje in grmičevje
26,78 € 25,20 €

Zamenljiva rezila za brezžične škarje za gojenje trate in grmičevja. Zasnova, ki jo je enostavno povezati brez uporabe orodja. Gardena akumulatorske škarje za travo, olajšajo in pohitrijo delo na vrtu.

Gardena škarje za grmičevje
31,05 € 29,20 €

Zamenljiva rezila za brezžične škarje za gojenje trate in grmičevja. Zasnova, ki jo je enostavno povezati brez uporabe orodja. Kakovostna strojna obdelava. Gardena škarje omogočajo lažje in hitrejše vrtnarjenje.

Fiskars škarje za travo na podaljšku GS46 (113690)
44,90 € 33 €

Škarje na podaljšku GS46 so odlične za negovanje trave. Ročaji izdelani iz FiberComp™ (s steklenimi vlakni ojačan poliamid) z mehanizmom Servo-System™ poskrbijo, da se rezila med uporabo ne zatikajo. Poskrbijo tudi za udobno, lažje in neprekinjeno delo.