Generalni Spletni prvak 2012 je mimovrste=)

  • 7. junij 2012

V začetku junija so na slavnostni razglasitvi oznanili slovenske spletne prvake za leto 2012. Projekt WEBSI, v okviru katerega so bile podeljene omenjene nagrade, je letos prvo leto predstavil najboljše spletne in mobilne rešitve v Sloveniji ter podjetja, ki na tem področju izstopajo.

Med 78 prijavljenimi projekti je naziv Generalni Spletni prvak 2012 prejela največja slovenska spletna trgovina mimovrste=). Spletna trgovina mimovrste=) je med vsemi prijavljenimi deli dosegla največ točk po oceni strokovne in poslovne žirije ter E-laborata. Poleg naziva Generalni Spletni prvak 2012 pa je mimovrste=) tudi zmagovalka v kategoriji Web štacunarji.

Direktor mimovrste=) Darko Butina se je ob tej priložnosti zahvalil za zaupanje, ki sta ga strokovna in poslovna žirija izkazali z glasovanjem. Poudaril je, da nagradi razume, kot dodatno potrditev odličnega dela spletne trgovine mimovrste=), ki na slovenskem trgu deluje že 10 let. Obljubil je, da se bodo še naprej trudili za svoje kupce in jim tudi v bodoče zagotavljali najboljše storitve v obliki udobnega, prijaznega, varnega in ugodnega spletnega nakupa.

V ostalih kategorijah je slavila tudi Zavarovalnica Triglav za spletno mesto triglav.si v kategoriji Be-za-be in Be-za-ce, zmagovalec kategorije Delilci novic je postal portal Siol.net, zmagovalka kategorije Dobrodelneži je Slovenska filantropija za spletno mesto prostovoljstvo.org, zmagovalec kategorije Fejstbukovci je Si.mobil za Facebook stran facebook.com/simobil, zmagovalci kategorije Mobilni umotvori so Odpiralni časi za družbeno aplikacijo Odpiralni časi, zmagovalec kategorije Posebneži je Si.mobil za spletno aplikacijo moj.simobil.si.