Dino družabna igra Sofia Prva igra
9,69 € 8,54 €

Družabna igra za vaše najmlajše igralce. Princesa Sofija je povabila svoje prijatelje na čaj. Gostje se morajo potruditi, da pridejo do nje čim prej. Toda pot do nje ovirajo magične pasti. Hitrost potovanja po igralni podlagi določa barvna kocka, ki jo lahko razumejo tudi majhni otroci, ki še ne poznajo številk.

Jerry Fabrics otroška posteljnina Sofia Magic
23,51 €

Otroška posteljnina Jerry Fabrics Sofia Magic pri vaši princeski prikrade veselje ob pogledu na posteljo. To je otroška posteljnina – na eni strani jo krasi Princesa Sofija s svojimi živalskimi prijatelji, druga stran pa je obdelana z majhnimi slikami te priljubljene princeske. Ta komplet je sestavljen iz odeje v merah 140 × 200 cm in prevleke za vzglavnik v velikosti 70 × 90 cm.

Dino sestavljanka Sofie in samorog 200 diamond
9,63 € 8,98 €

Otroška sestavljanka ima 200 kosov z diamanti. Položite kos sestavljanke Princese Sofie in samoroga ter ga pritrdite z lepilom. Sestavljanko lahko okrasite glede na vašo domišljijo, npr. s samolepilnimi bleščečimi kamni.

Jerry Fabrics otroška posteljnina Sofia Magic
11,74 € 11,53 €

Otroška posteljnina Jerry Fabrics Sofia Magic bo razveselila vsako majhno princesko. Ta posteljnina je opremljena z motivi najljubše junakinje iz pravljice Sofija Prva. Ta posteljnina meri 90 × 200 cm in ima v kotih predel za enostavno pritrditev z gumo na ležišče. Posteljnina je izdelana iz bombaža, zaradi česar je zelo prijetna na dotik.

Karton P+P peresnica Sofia the First, dvoprekatna, enonadstropna
8,90 € 5,81 €

Otroška šolska peresnica v prisrčnem dizajnu Sofije Prve. Dvonadstropna peresnica z dvema zavihkoma. Peresnica je v notranjosti opremljena z žepi in fiksnimi zankami. Peresnica za zapiranje z zadrgo je izdelana iz kakovostnih materialov.

Jerry Fabrics brisača Sofia 03
8,81 € 7,65 €

Princeso Sofijo Prvo iz Disney risanke lahko najdete na točno tej bombažni brisači. Brisača Jerry Fabrics Sofia 03 je dobro darilo za vsako malo damo, ki bi želela postati princesa za nekaj časa.

Clementoni sestavljanka MAXI Sofie, 30-delna
11,61 € 3,62 €

Otroška sestavljanka iz zbirke MAXI z velikimi kosi. Puzzle z Sofie motivom je najbolje sestavljati na gladki podlagi. Pomagati pri razvijanju ročnih spretnosti in sposobnosti opazovanja. Kakovost materialov in ekskluzivna tehnika tiskanja zagotavljata trajne lepe in živahne barve.